Renata_A komentáře u knih
Na tu masivnu reklamu, aku tej knihe robili, bolo pre mna o to väcsie sklamanie. Som rada, ze som si ju nekupila, ale ze mi ju pozicala znama. Slak by ma trafil, keby som za to zaplatila.
Knihu som docitala s obrovskym premahanim. Vela pasazi som musela vynechat a preskakovat, lebo tie opisy boli nudne, otravne. Postavy (niektore) boli povrchne a trapne. Asi najslabsia kniha od autorky. Ani jednu hviezdu si nezasluzi.
Som asi v polovici knihy a to som ju začala čítať asi pred dvomi týždňami. Začiatok relatívne napínavý, potom iba nudné, zdĺhavé opisovanie všetkého možného, ktoré ako keby s knihou ani nesúviselo. Neviem, či to niekedy vôbec dočítam. Najnudnejšia Grishamova kniha. Už raz som si povedala, že končím s Grishamom, teraz som sa druhý krát sekla. To je definitívne posledná kniha, ktorú som si od neho kúpila. Ďakujem, neprosím.
Som na strane 230, cize zhruba prva tretina knihy a hovorim si, o com to vlastne je. Ma to byt detektivny roman, ale ono je to vlastne roman o vztahoch hlavnych postav, prilis podrobne opisovane myslienkove pochody hlavnych postav, detektivna zapletka je akoby iba nutne zlo. Vela postav, vela zapletiek, velmi vela opisov. Musim sa nutit to citat. Skoda. Tak velmi som sa na tuto knihu tesila...