Pláž v Chorvatsku přehled

Pláž v Chorvatsku
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/433347/bmid_plaz-v-chorvatsku-EtN-433347.png 4 1545 1545

Maddie je milá a rozumná třicetiletá žena, ale má i svou bohémskou stránku: vystudovala dějiny umění a chtěla by se prosadit jako výtvarnice. Zatím neměla štěstí, je bez peněz, a tak přijme nabídku letní brigády: bude pracovat jako hosteska na luxusní jachtě v Chorvatsku, na které se plaví parta přátel z módní branže. Práci jí dohodila kamarádka Nina, jejíž bratr Nick je jedním z hostů na lodi. Pochází z úplně obyčejné farmářské rodiny, ale teď chodí s modelkou Tarou, se kterou se seznámil, když na jeho farmě probíhalo focení módy. Maddie se snaží obstát v roli hostesky a vyhovět zhýčkaným hostům, jenže arogantní Tara jí to moc neulehčuje. Mezi Nickem a Tarou to začíná pomalu skřípat, přece jen pocházejí každý z jiného světa. O Maddie se zajímá jeden z hostů, hezký a bohatý Simon, který oceňuje její výtvarný talent a plné křivky – myslí to ale upřímně? Zároveň si Maddie uvědomuje, že se jí čím dál tím víc líbí Nick…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

The Secret Cove in Croatia , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pláž v Chorvatsku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (340)

LuckaDea
předevčírem 5 z 5

Další díl Romantických útěků, který se mi líbil tak moc, že musím dát 5 hvězdiček. Hlavní postavy, Maddie a Nick, jsou sympatické a ostatní postavy děj zpestřují. Místa jsou v knize popsaná tak dobře, že jsem se na ně v myšlenkách hned přenesla. Atmosféra je vyloženě dovolenková, a tak jsem si ji v letním období užila ještě víc. Navíc v příběhu nechyběly ani vtipné momenty. Rozhodně doporučuji.

MaggieK
předevčírem 5 z 5

Z této knihy jsem byla naprosto nadšená a propadla jsem jí. Je to popis skutečné lásky v reálném čase a líbila se mi ta pomalá lehkost plynutí. Je to pravá láska na širém moři a má krásné scenérie a stejně tak skvělé postavy. 5/5 hvězdiček za příběh, který dopluje přímo do srdce a zakotví navždy.


Hana62
03.06.2024 3 z 5

Splnilo očekávání knihy do vlaku. Rozečtenou Lednickou jsem nechtěla tahat.
Nikdy jsem v Chorvatsku nebyla, ale o to víc mě nyní láká. Snad některou pláž navštívím. Líbí se mi, že autorka proplétá osudy postav z předchozích dílů.

všechny komentáře

Související novinky (3)

100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022


Lvi na výsluní a další knižní novinky (22. týden)

29.05.2022


Knižní novinky (17. týden)

18.04.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pláž v Chorvatsku v seznamech

v Právě čtených33x
v Přečtených2 239x
ve Čtenářské výzvě329x
v Doporučených71x
v Knihotéce692x
v Chystám se číst583x
v Chci si koupit194x
v dalších seznamech12x