rene6927 rene6927 komentáře u knih

Velké a tajné show Velké a tajné show Clive Barker

A zase... Barker se mě na nic zbytečně neptal, vzal mě a stáhl mě sebou do svého světa. Perfektně propracované. Znepokojující hrůza. Část "legie panen" na mě asi zapůsobila nejvíc. Nejradši bych dal deset hvězdiček. Prostě skvělý!

04.09.2016 5 z 5

Imagika I. Imagika I. Clive Barker

Barkera typický fantasy horor, masakr, ůchylo, psycho, kvalitní, zvratem překypující počin.

07.08.2016 5 z 5

Neviditelný Neviditelný Herbert George Wells

Líp jsem si snad nemohl představit příběh neviditelného. Skvělé

29.07.2016 4 z 5

Podivný případ Dr. Jekylla a pana Hyda Podivný případ Dr. Jekylla a pana Hyda Robert Louis Stevenson

Štve mě jak filmové adaptace většinou pana Hyda znázorní jako dvou až tří metrového a nadlidský silného. Jakoby současný komiksový Hulk. Ode mě 79%

22.03.2016

Zhubni Zhubni Richard Bachman (p)

Ode mě 75% Bacha na ty špinavý cikány. Říkám to pořád! :D

01.03.2016 5 z 5

Šibeniční vrch Šibeniční vrch Lois Duncan

Můj komentář bude podobný jako od většiny. Čtení bylo zajímavé, moc se mi zamlouvá styl psaní Paní Duncan. Knihu každopádně doporučím spíš mladším čtenářům :)

05.02.2016 4 z 5

Jezerní hřbitov Jezerní hřbitov Paul Cleave

Supr thriller. Melancholie, deprese, trýzeň a "bůh" ví jaký jiný srandy. Celkové napětí od začátku do konce. Žádné zbytečné blábolení. Jen konkretní "zkurvená" situace. Omluvte moji sprostou mluvu. Každopádně se přidám, drze ztotoňuji názor "mikini" Perfektní ponurý thriller pro podzimní depky! Ode mě 80%

05.02.2016 5 z 5