Renncha Renncha komentáře u knih

Garfield přibývá na váze Garfield přibývá na váze Jim Davis

vtipné, prostě Garfield

24.03.2020 5 z 5

Matka Matka Karel Čapek

Smutné a zároveň krásné, opět mě Čapek ukázal,že je génius, závěr knihy mě hrozně rozplakal... Děj od začátku až do konce byl napínavý a věřila jsem v dobrý konec, ale ne.. nestalo se... Opravdu nádhera, dojemné a nádherné

10.03.2020 5 z 5

Egypt - Komiksový rychlokurz Egypt - Komiksový rychlokurz Terry Deary

Vtipná, zábavná a dokonalá, zase děsivé dějiny nezklamaly, spokojenost veliká :)

10.03.2020 5 z 5

Věc Makropulos Věc Makropulos Karel Čapek

Kniha velice povedená, od první chvilky mě kniha chytla a byla jsem zvědavá jak příběh dopadne, téma nesmrtelnosti pěkně Čapek vystihl, ale opravdu je tu někdo kdo by chtěl upřímně žít přes 300 let? Kniha se mi líbila a jsem s ní spokojená

09.03.2020 5 z 5

Křest sv. Vladimíra / Král Lávra / Tyrolské elegie / Epigramy Křest sv. Vladimíra / Král Lávra / Tyrolské elegie / Epigramy Karel Havlíček Borovský

Kniha se mi líbila moc, jen poslední část knihy epigramy se mi nelíbíla, jinak je to krásná krátká knížka přečtená za hodinu a půl :)

08.03.2020 4 z 5

Těhotenský kalendář Těhotenský kalendář Annette Nolden

jedním slovem- nádhera

Dítě a já Dítě a já Penelope Leach

přehledná, srozumitelná a poučná kniha, za mě je prostě top

Naše dítě: Rozvoj osobnosti Naše dítě: Rozvoj osobnosti Dorothy Einon

pěkná, přehledná kniha

11.02.2020 4 z 5

Těhotenství - uživatelská příručka Těhotenství - uživatelská příručka Sarah Jordan

Vtipná, hezky napsaná kniha. Spokojenost :)

10.12.2019 5 z 5

Sedm ztracených tajemství úspěchu Sedm ztracených tajemství úspěchu Joe Vitale

No,čekala jsem od knihy něco jiného, ale i tak se to dalo číst....

03.12.2019 1 z 5

Jak se bude vaše dítě jmenovat? Jak se bude vaše dítě jmenovat? Miloslava Knappová

Skvělá, krásná a inspirující. Tolik hezkých jmen. Spokojenost maximální :)

16.11.2019 5 z 5

Hygge - Prostě šťastný způsob života Hygge - Prostě šťastný způsob života Meik Wiking

Super kniha,kniha umí dobře naladit na radost a pocit vděčnosti.Kniha mě bavila a už se těším na druhou knihu Lykke :) Doporučuji!

07.11.2019 5 z 5

Čeština na dlani - přehled světové a české literatury - Český jazyk Čeština na dlani - přehled světové a české literatury - Český jazyk Alois Bauer

Kniha je přehledná,základní fakta o literatuře.Celkem dobrá kniha až na to, že končí u literatury 50.let,jinak dobré čitelná.

03.09.2019 2 z 5

Žena od A do Z Žena od A do Z Miriam Stoppard

Stručná encyklopedie o ženském těle, dobré rady. Když se mi něco nezdá začtu se do ní a najdu odpověď.Kniha je spíš orientační, lékaře vám to nenahradí, ale aspoň uklidní, o co se asi jedná. :)

11.08.2019 3 z 5

Otřesné dějiny světa Otřesné dějiny světa Terry Deary

Vtipná,krásně ilustrovaná a hlavně poučná kniha. Mě se knihy Děsivé dějiny líbily už od dob co jsem byla dítě.A teď v dospělosti si ráda opět začtu a pobavím. :)

09.08.2019 5 z 5

Čtyři dohody – Kniha moudrosti starých Toltéků Čtyři dohody – Kniha moudrosti starých Toltéků Don Miguel Ruiz (p)

Hezká a pozitivní kniha,dobře se mi četla a moudra v ní napsaná jsem si vryla do paměti. :)

25.06.2019 5 z 5

Další prevít? Jen to ne! Další prevít? Jen to ne! Simon Brett

Srandovní a dobře se mi četla, třetí díl dobře ukončil příběh o Prevítovi :) Humor knihy se mi líbí a celkově se mi četlo dobře:)

05.06.2019 5 z 5

Garfield ve velkém Garfield ve velkém Jim Davis

První sešit s Garfieldem se mi líbil, ale jsou to začátky a ten humor je slabý, ale všechny začátky toho, co se mi líbí byli ne moc zábavné, třeba u seriálu the Simpsons, mě do 5.serie nebavily-humor suchej a teď je miluju, jak říkám začátky někdy mají pomalý rozjezd.

19.04.2019 3 z 5

Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Krásný příběh, jsem ráda že jsem si konečně knihu přečetla.Tuto knihu, pochopí jen ten, který něco v životě zažil.Za mě naprosto dokonalá kniha.

02.04.2019 5 z 5

Perfektní Body Styling Perfektní Body Styling Wolfgang Miessner

Pěkná kniha, cviky v knize jsou lehce proveditelné, doporučuji!

17.03.2019 5 z 5