renulkam

S Amy jsem se úplně nesžila, nesedělo mi její sebejisté chování. Warrena jsem měla ráda i jako bručouna z předchozích dílů. Ale tenhle díl hodnotím jako jeden ze slabších z celé série. Nicméně neskutečně mě baví vzájemné dobírání si rodin Maloryů a Andersonů. Myslím, že chlapské postavy z rodu Malory se autorce opravdu povedly už od začátku. Knížku jsem si přečetla, nenadchla ani neurazila.

Nějak mi název Něžná rebelka k Roslynn nepasuje. Úplně mi hlavní hrdinka nesedla. Ale dojem z knížky opět jednoznačně zachránil Anthony s Jamesem. To je povedená dvojka. místy mě knížka až tak moc nebavila, ale celkově hodnotím jako milou, romantickou oddychovku.

Začátek serie, ale myslím, že se celkem povedl. Nicholas mě teda opravdu štval, ale strýčkové to vyvážili a neskutečně mě bavili. Knížka mi ubíhala rychle, hladce. Prostě nenáročné čtení před spaním, bez nečekaných zvratů.

Mám tuhle serii ráda a tohle je z ní moje 2. nejoblíbenější knížka. Jeremy a Danny mi k sobě pasují. Za mě jen škoda, že Danielina minulost, tam nebyla více rozepsána. Myslím, že by se ze zápletky dalo vytěžit více.

Tohle je z celé serie moje nejoblíbenější knížka. Už jsem jí četla 2x a ráda se k ní někdy vrátím. Georginina nevolnost a svádění Jamese mě vždycky zaručeně pobaví. A jak se James promyšleně nechá "násilím" donutit ke svatbě :-) Milá a vtipná romantická knížka.

To byla jízda, knížku jsem přečetla jedním dechem, překvapená,že už je konec. Upozornění autorky na zacatkuknihy, je podle mě úplně mimo. Mě přišlo, že sexuálním napětím vřela celá knížka. Neumím si tedy představit, že by mě unesli uprostřed noci a já pak misto strachu a paniky řešila okamžitě sexuální přitažlivost k naprostemu cizinci, ale budiz. Jinak se mi knížka líbila jsem zvědavá, jak se vyvinou postavy dalším díle. A už se ho nemůžu dočkat.

Milá knížka, krásně a rychle se čte. Neumím si teda představit, kdo by smířil s tím, že je ozeneny s cizí ženou, tak snadno jako Alex. Už v několika knížkách této autorky jsem si všimla, že vždycky nakousne nějakou detektivní zápletku, ale jakoby se s tím neuměla dále poprat, vše skončí tak rychle, že si čtenář tu malou chvilku napětí ani neužije. Ale knížky se mi přesto líbí, je to takové oddychove čtení na dobrou noc.

Jsem ráda, že jsem dočetla celou sérii. Po zklamání z předchozího dílu, jsem byla zvědavá, jestli se podaří autorce zakončit sérii s gracií. Knížka byla milá, lepší než předchozí, ale nenechala ve mě žádný dojem. Zkrátka neurazi ani nenadchne. Nebylo v ní nic konkrétního, co by mi vyloženě vadilo - postavy sympatické, děj plynul, ale možná až příliš mnoho zásahů Prozretelnosti. Série začala jako celkem "reálný" příběh s kapkou magie a kouzel, ale s každou další knížkou se autorka více a více věnovala magii a kouzlům až toho na mě bylo zkrátka moc.

Čtu postupně celou sérii a musím říct, že tenhle díl mi vůbec nesedl. Hodně kouzel a magie, nedotazena zápletka s padouchem Collinsem. Vlastně jen náznak napětí a nic z toho. Za mě zklamání.

(SPOILER) Z celé série, co jsem doteď četla, byl tohle pro mě nejslabší díl. Postavy opět sympatické, knížka se četla dobře, ale prostě tam bylo na mě už moc magie a kouzel. Z obavaneho a mazaneho druida Curama se okamžitě vyklubal zamilovaný ochránce. Z předchozích dílů jsem si Curama představovala jinak a proto mě tenhle ťunťa zklamal.

Pěkné počtení, je zde více kouzel a magie než v předchozích dílech, ale zároveň tyto návraty do minulosti nijak nenarusuji dejovou linku. Možná by se mi líbilo, kdyby autorka věnovala aspoň nějakou stránku Robieho cestě časem, než jen skok byl jsem tam a jsem zpět. Jinak opět oba hrdinové jsou sympatičtí a lze se snadno s nimi sžít.

Na příběh Michaela jsem se těšila od zacatku serie, bylo mi ho líto. Námět se mi líbil, Libby sice malá, ale silná žena a upřímně, která bychom si nepřála poznat tyto majetnicke valecniky se srdcem na dlani i v reálném životě. Jedná se o milý příběh, se sympatickymi hrdiny a predvidatelnym dějem.

Krásná oddychovka. Musím souhlasit, že tenhle díl je můj nejoblíbenější. Greye bych brala hned :-) Grace sice vědkyně, ale nečekaně rychle a dobře se smířila se všemi nevysvětlitelnými událostmi, bez zaváhání se vzdala své kariéry. Trochu více by si zasloužilo rozepsat část s příjezdem Johnatana a únosci. Michaela mi bylo líto, těším se na další díl o něm. Ale všichni MacKeagovi byli super.

Na začátku bych vytkla chybu v tisku. Měla jsem spoustu slov dohromady bez mezer. Jedná se o jednoduchou oddychovku, popis krajiny krásný. Hrdinové oba sympatičtí. Morgan se svým panovitym myšlením mě bavil a svatební slib "Jsi moje" super. Zápletka dobre promyšlená, jen konec mi přišel takový nepřehledný. Během krátké doby až moc děje a zvratů.

(SPOILER) Knížka se mi líbila, to pozvolné sbližování bylo milé, hezky stupňované, těšila jsem se až se konečně dají opravdu dohromady. Animant mi tedy byla chvílemi nesympatická, tím, jak se stále cítila intelektuálně nad ostatními, ale to také autorka přiznávala. Za mě je škoda, že závěr byl takový rychlý - trošku nedotažený. Po třech měsících se ocitne Thomas na prahu Animant, ale chybí mi třeba jeho vysvětlení, proč od sebe Animant odstrčil, co ty 3 měsíce dělal dále je zde pouze zmíněno, že ho k činu také popostrčil Henry, nic víc.

(SPOILER) Knížka se určitě čte rychle, má spád. Greer mi asi nejvíc ze všech přijde nejméně uveritelna. Ashe viděla jednou, pak mu napíše řadu emailu na které ji neodpoví a zavrsi to tím, že mu jako panna popisuje svou sexuální fantazii? Když ji prvně trkne, jak zvláštní vztah je mezi Embrym a Ashem není z toho ani na okamžik rozhozena, ale okamžitě vzrusena. Nemůžu si pomoci, ale chybí mi prostě nějaké stupňování vztahu, Greer si nemůžu představit jako realnou postavu.

(SPOILER) Příjemná oddechovka. Asi každá žena by si zasloužila muže, co by ji snesl modré z nebe. Nevím, ale přišlo mi, že na to jak se Gray o Laylu urputně snažil, jak po ní toužil, tak pak vždy , když měl příležitost, jen vyčkával, co mu ona milostivě dovolí. Nejsem si jistá, jestli by to nějaký opravdový muž dokázal.

Knížku jsem přečetla téměř bez přestávky. Chytla mě hned od začátku. Jediné, co bych trochu vytkla je rychlé vyřešení situace s manželem, tady bych ocenila kdyby se autorka více rozepsala, stupnovala napětí atd. Jinak super