Válečníkova svatba přehled
Janet Chapman
Highlander série
Libby Hartová je uznávaná lékařka. Jednoho dne v sobě objeví zvláštní léčitelské schopnosti, které vůbec nezapadají do jejího vědeckého pojetí medicíny. Je rozhodnuta najít zpět svou rovnováhu a přestěhuje se do Pine Creek v Maine. Její auto cestou dostane smyk a sjede do jezera. Zachrání ji Michael McBain, vdovec, který vychovává svého osmiletého syna. Ač působí zcela současným dojmem, je to ve skutečnosti bojovník ze středověkého Skotska, který se v současnosti ocitl díky magii starého druida.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2009 , Levné knihyOriginální název:
Wedding the Highlander, 2003
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Válečníkova svatba. Přihlašte se a napište ho.
Z "Malého" skřítka z 1. dílu vyrostl úžasný Robbie, a to byla hlavně Michaelova práce s pomocí "Mary". U Michaela jsem si jen přála to, co bylo předem dané a 2x to zatím nevyšlo. U Libby mi přišlo pouze škoda, že by zahodila své znalosti a léta studií, ale třeba se to vyjasní v následujícím dílu. Každopádně mohla bych mít výhrady a připomínky už od prvního dílu ohledně celé zápletky s cestováním, ale proč? :)
Na příběh Michaela jsem se těšila od zacatku serie, bylo mi ho líto. Námět se mi líbil, Libby sice malá, ale silná žena a upřímně, která bychom si nepřála poznat tyto majetnicke valecniky se srdcem na dlani i v reálném životě. Jedná se o milý příběh, se sympatickymi hrdiny a predvidatelnym dějem.
Kniha Válečníkova svatba v seznamech
2009 | Muž ze středověku |
2008 | Manželství s neznámým |
2010 | Divoké dítě |
2010 | Noční bojovník |
2010 | Strom života |
V jednom kuse som sa prepracovala uz k tejto tretej časti a som úplne nadšená z knihy a hlavne zo seba ze som nasla v sebe ďalšie skryte schopnosti nadchnúť sa niečim co som doteraz odmietala citat. Za mna aj tato časť ma 5*