Divoké dítě přehled

Divoké dítě
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45155/divoke-dite-45155.jpg 4 59 59

Bratři Sinclairovi série

1. díl

The Sinclair Brothers Series - 1. díl Abram Sinclair, milionář a ředitel prosperující přepravní společnosti, umírá. Jen těžko by uměl sám určit, který z jeho tří milovaných a schopných vnuků má zaujmout místo v čele společnosti. Proto volí zdánlivě nehorázné řešení - ředitelem se stane ten vnuk, kterého vybere Willa Kentová, mladá žena, s níž tráví několik posledních týdnů. Z nějakého důvodu se ten prohnaný starý muž rozhodl, že by se jeden z jeho tří vnuků měl s Willou oženit, a snaží se dosáhnout svého...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy

The Man Must Marry, 2008

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Divoké dítě. Přihlašte se a napište ho.

Jája92
21.11.2023 4 z 5

Knihu jsem četla o přestávkách v práci. Jedná se o odpočinkové čtení, kde klasicky už v podstatě víte od prvních kapitol, jak kniha skončí.
Willa se mi líbila netradičním povoláním i s jistou nálepkou smolařky. Sam byl klasický mužský hrdina z románů, jeho dva bratři dostali méně prostoru, ale to je celkem pochopitelné kvůli dalším dílům, které jak jsem z komentářů vyčetla nejspíš nebyly do češtiny přeloženy.
Přesto hvězdičku ubírám, protože ke konci knihy jsem se už u čtení poněkud nudila a také mě tam vadilo jisté téma.
Obsahuje samozřejmě jistá klišé, ale u takového typu čtení s tím počítám.

uminaa
17.08.2022 4 z 5

Tak ja som sa celkom pobavila a kniha sa mi páčila. Námet bolo gýčovito originálny. Willa si moje romantické srdiečko získala hneď na začiatku :) Čo sa týka chlapcov, tak mi je ľúto, že nie sú preložené aj ich príbehy :(

Ewe291
18.05.2022 2 z 5

To bolo co? Trocha sa bojim aj citat dalsie knihy od autorky. No ale zas by ma aj zaujimalo kde su knihy o dalsich bratoch?! Ale toto no neviem bolo to take chaoticke. Ano chaoticke je to spravne slovo, niekedy som sa stracala v deji akoby sa pisalo jedno a hned sa skocilo k inemu, aby na to nahodou autorka nezabudla. Potom to uz akosy stracalo zmysel a bola som uplne dopletena. Prislo mi to akoby sa dejova linka stratila. A neznasam ak viem, ze je knizna seria a dalsie diely su v nedohladne. No nic idem dat sancu este jednej knihe ale obavam sa co s toho bude

Kniha Divoké dítě v seznamech

Janet Chapman