replix komentáře u knih
Po dlouhé době po přečtení jsem se podíval na komentáře zdejších čtenářů. Po pravdě řečeno, jsem trošku zděšen. Kniha nemá spád, nemá zajímavý svět, nemá ani pořádný příběh. V dnešní době přiblblých young adult pro náctileté je to možná něco neokoukaného, ale kvalitativně je to vážně hluboko pod průměrem fantasy. Přečetl jsem i druhý díl, doufajíc, že se začne něco dít a že se konečně dostaví i příběh, ale nestalo se. Slaboučké a ve srovnání s desítkami fantasy, co jsem četl je to neskutečně plytký brak. K tomuhle se opravdu nikdy nevrátím a rozhodně nikomu nemohu doporučit. Za doporučení tohodle bych pravděpodobně přišel o pár přátel.
Reklamní kampaň, kterou nemusí Andy přiznávat do peněz za politickou kampaň. Je to laciné, trapné a jistojistě se to zalíbí té správné cílové skupině. Jedná se vlastně o takovou přiblblou brožuru napsanou jakoby Andrejem Babišem (bez chyb a slovenských slov?). Snůška žvástů o tom, jak se několikrát přistižený podvodníček z ničeho nic ocitl v politice, kterou bude přece dělat jinak a poctivě (viz výše, několikrát přistižený podvodníček) smíchaná s vizionářským snem o budoucnosti ala Isaac Asimov střižený Elonem Muskem. Kniha je zadarmo, ale i zadarmo je drahá.