Resi komentáře u knih
Vězeňství 50 let. Popis jednotlivých věznic a podmínek v nich, terminologie- kdo byl politický vězeň, pracovní tábory uranových dolů. Kniha popisuje postupy od zatčení, výslech, soud, věznění a propuštění. Ucelený přehled informací.
Pro první seznámení s dinosaury dostačující, pokud již o nich víte několik informací, bych doporučila podívat se po jiné knize.
Dceři se líbilo, jako všechno o dinosaurech. Za mě docela povedená kniha.
Pro malé milovníky dinosaurů. Základní přehled o dinosaurech, rozdělení dinosaurů. Krásné obrázky, úkoly pro děti.
Takové malé shrnutí nejdůležitějších informací.
Pokud rádi tvoříte z přírodních materiálů, v knize je dostatek krásných návodů, přehledně vysvětleno. Pro inspiraci doporučuji.
Setkání Frantiny a delfína a jejich vodní dobrodružství.
Krásné ilustrace. Poučné příběhy. Kniha skvěle upoutá pozornost dětí a zapojuje je do příběhu.
Dceři se líbí. Za mě je to kniha o pár stránkách s velmi malým počtem textu.
Hodnotím podle dcerky, které se pohádky líbily.
Celkový dojem kazí poměrně dost gramatických chyb. Přesto stojí za přečtení.
Pohádka Honička nad Prahou neměla chybu, skvěle jsem se bavila. Pohádky pro Kačenku se líbily dceři. Jen pohádka O zamrzlé elektřině nás moc neoslovila.
Tvoření pro dospělé i pro děti z dostupných materiálů, které převážně najdete venku. V jednoduchosti je krása.
Skvělá knížka. Dcera poslouchá, usmívá se. A světe div se, ani nedutá. Prostě paráda.
Kočičiny neměly chybu. Skvěle jsem se bavila já i má dcera.
Dozvíte se jak si udělat domácí limonády,sirupy. Popsána je krásně výroba mýdla a kapitola o bylinkách nemá chybu. Překvapilo mě kolik věcí se dá vyrobit doma a hodně jich budu zkoušet. Jediné co bych vytknula je, že u dvou receptů se rozchází množství v ingrediencích a pak v detailním popisu. Za mě určitě stojí mít knihu v domácí knihovně.
Hodnotím dle dcerky, které se kniha velice líbila. Než mi knihu půjčila abych ji mohla přečíst,tak ji měla měsíc jen pro sebe a usínala s ní v ruce.
Vracíme se ke knize každý den. Dle opotřebení knihy hodnotím hodně vysoko, protože ji dcera tahá pořád s sebou.
Hodnotím dle dcery, každý den několikrát musíme přečíst. Favorit již několik měsíců.
Říkadla pro nejmenší. Jen mě mrzelo, že nejsou úplně celá, někdy jen první sloka.