Resi komentáře u knih
Pro první seznámení s dinosaury dostačující, pokud již o nich víte několik informací, bych doporučila podívat se po jiné knize.
Dceři se líbilo, jako všechno o dinosaurech. Za mě docela povedená kniha.
Pro malé milovníky dinosaurů. Základní přehled o dinosaurech, rozdělení dinosaurů. Krásné obrázky, úkoly pro děti.
Takové malé shrnutí nejdůležitějších informací.
Přečteno najednou. Dcera chtěla vědět jak dopadne pohádka. Moc se jí libila.
Pokud rádi tvoříte z přírodních materiálů, v knize je dostatek krásných návodů, přehledně vysvětleno. Pro inspiraci doporučuji.
Další příběhy Emy a lemurka Montyho. Tentokrát s rošťákem Maxem, malou surikatou.
Setkání Frantiny a delfína a jejich vodní dobrodružství.
Krásné ilustrace. Poučné příběhy. Kniha skvěle upoutá pozornost dětí a zapojuje je do příběhu.
Dceři se líbí. Za mě je to kniha o pár stránkách s velmi malým počtem textu.
Hodnotím podle dcerky, které se pohádky líbily.
Celkový dojem kazí poměrně dost gramatických chyb. Přesto stojí za přečtení.
Pohádka Honička nad Prahou neměla chybu, skvěle jsem se bavila. Pohádky pro Kačenku se líbily dceři. Jen pohádka O zamrzlé elektřině nás moc neoslovila.
Tvoření pro dospělé i pro děti z dostupných materiálů, které převážně najdete venku. V jednoduchosti je krása.
Zavřené knihovny a tak vybíráme knížky dávno zapomenuté z mého dětství. A jak jsem za ně ráda. Děkuji za pohádky,kde dobro a láska zvítězí nad zlem.
Skvělá knížka. Dcera poslouchá, usmívá se. A světe div se, ani nedutá. Prostě paráda.
Dcera poslouchala, dívala se na obrázky a ani nedutala. Takže obě dáváme 100 procent. Skvělá knížka!
Další knížka mého dětství. A jak šťastná jsem, že dcera poslouchá a těšila se vždy na další dobrodružství Honzíka.
Kočičiny neměly chybu. Skvěle jsem se bavila já i má dcera.
Dozvíte se jak si udělat domácí limonády,sirupy. Popsána je krásně výroba mýdla a kapitola o bylinkách nemá chybu. Překvapilo mě kolik věcí se dá vyrobit doma a hodně jich budu zkoušet. Jediné co bych vytknula je, že u dvou receptů se rozchází množství v ingrediencích a pak v detailním popisu. Za mě určitě stojí mít knihu v domácí knihovně.