RickyRicardo komentáře u knih
Není to nejhorší, ale nebýt to pro mě. je to moc soft. Kdyby to bylo trošku víc hrubý tak by to bylo lepší.
Mangu hluboce nemám rád, ale i po přečtení knihy Dračí lov z podobné Warcraft komiks série jsem po Rytíři smrti sáhl. No.. O poznání lepší než Dračí lov, ale i tak žádná sláva.
Nesnáším mangu, ale miluji Warcraft. To je situace, ale dal jsem tomu šanci. Po přečtení jsem věděl že tahle komiksová série opravdu není pro mě. Kreslení se mi hluboce nelíbilo a příběh mě taky neoslovil.
Moje první reakce byla asi taková "KDE JE KURŇA SHEPARD!!! JÁ CHCI SHEPARDA!!!" Ale i přes absenci Sheparda se mi kniha hrozně líbila.
Zjevení můžu doporučit všem fandům hry, ostatní co hru nehráli budou mít v knize dost hokej.
Mass Effect je moje srdcovka tak doufám že se někdy Sheparda dočkám.
Děj odsýpá a je plný akce. Co dodat mě se to hrozně líbilo. Doporučuji jak knihu, tak i film.
PC serii Assassins Creed mám poctivě odehranou, postavu Ezia Auditore zbožňuji. Čekal jsem že by kniha mohla přinést nějaká zajímavá odhalení nebo nové dobrodružství, ale je to vlastně akorát děj PC hry na papíře. Na rozdíl od hry mě knižní verze nechytla.
Přišlo mi to svěží jako vypraný prádlo. Za mě moc uspokojující knížka. Doufám že budou další příběhy.
Pro mě zatím nejlepší díl série. Uvidíme jak si povedou Lovci kostí.
Místy je to dobré, místy trošku pikantní, pak je to dost času totální nuda, poté to na chvíli zaujme a pak se to dost dlouho táhne. Ty sprostý části mi jako chlapovi přišli poměrně dobrý.
Hned po přečtení jsem si vzpomněl na mladá léta prosezená u WoWka. Byla to krása. Kdybych měl peníze na kompa tak bych si zase zahrál jako by to bylo naposledy. Zatím mi musím stačit uspokojit se knížkou z knihovny.
Přihlouplé, zmatené, nechutné. Když se zdálo že vzešla mizivá jiskřička nadšení tak zase rychle zhasla. Takový příběh někoho baví? Tohle snad nemohl autor myslet vážně.
Předlohu mám již dávno pečlivě přečtenou a komiksovou verzi beru spíš jako takový bonus. Obálka je boží, stejně jako celé grafické zpracování komiksu. Co mi však chybělo byl nedostatečný důraz na násilné a akční scény, které komiks pouze jednostránkově přeletěl. Pro toho kdo předlohu nečetl musí být komiks hrozně matoucí a uspěchaný.