Ridley

Dostala jsem jako dárek od dětí...krásná knížka, jen je mi lito, že není v pevné vazbě...ale budu ji opatrovat jako poklad

Dávám dvě * a to jen proto, že jsem ji dočetla....pořád jsem čekala na nějakou akci.....titulek pro milovniky Hry o trůny nebo Pirátů z Karibiku...je fakt na facku....vlastně ani nevíte, kterého hrdinu sledovat....protože tam vlastně ani žádný není....boje nic moc, spiš nic než moc...těšila jsem se na draky, skřety, elfy, čaroděje atd.....popis a výskyt nijaký.....jen tak se tam někdo sem tam mihne....v málo případech mi svitla naděje, že už se to zlepší, ale další stránkou to zase pominulo....škoda.

Recenze na tuhle knihu jsou dost špatné...ale jak říkám, vždycky si chci udělat "obrázek" sama...přečetla jsem ji za den. Zajímavý pohled do života obyčejné rodiny, kterou začne obtěžovat soused....a nikdo jim nepomůže, protože se zatím nic nestalo.....budete čekat až se něco stane? Určitě stojí za přečtení.

Z téhle knihy mám smíšené pocity...příběh zajímavý, chcete vědět jak všechno dopadne, ale styl psaní mi vůbec nesednul, parkrát jsem myslela, že ji zavřu a už neotevřu... nakonec jsem dočetla a alespoň konec má trochu náboje