Romžiry komentáře u knih
Tento Zaklínač byl můj "první" a srdcový. S velkým napětím jsem číhala na další díly. Krásně napsaná fantasy.
Nádherné obrázky. Zajímavý pohled na jednu věc vícero očima. Fantasy nemá hranic. Moc pěkné doplnění Tolkienovy kolekce.
John Morressy a jeho Kedrigern je moje srdcová záležitost. Byla to moje první fantasy série. Četla jsem ji už před lety a pořád se k ním vracím. Kniha se krásně čte, moc příjemné a oddechová.
Kniha se dá číst, ale Kedrigern je klasika.
Morressy opět nezklamal. Sice to není klasický Kedrigern.... Pěkně napsané, čtivé.
John Morressy a jeho Kedrigern je moje srdcová záležitost. Byla to moje první fantasy série. Četla jsem ji už před lety, tak jak u nás vycházely a pořád se k ním vracím. Tato kniha byla jedna z posledních a opět nezklamala.
Woodová má moc pěkné romány s trochou tajemna a napětí. Pokud si chci přečíst něco nenáročného, sáhnu po jejích knihách. Její popis Egypta je úžasný. Doporučuji.