Romžiry Romžiry komentáře u knih

Zaklínač: Stříbrný meč Zaklínač: Stříbrný meč Andrzej Sapkowski

Tento Zaklínač byl můj "první" a srdcový. S velkým napětím jsem číhala na další díly. Krásně napsaná fantasy.

Básně Básně J. R. R. Tolkien

Určeno pro Tolkienofili.

Dopisy Děda Mráze Dopisy Děda Mráze J. R. R. Tolkien

Moc krásná kniha. Kouzlo vánoc ... Velmi dojemné.

Pohádky Pohádky J. R. R. Tolkien

Moc pěkné pohádky.

11.07.2017 5 z 5

Tolkienovy říše - Obrazy Středozemě Tolkienovy říše - Obrazy Středozemě J. R. R. Tolkien

Nádherné obrázky. Zajímavý pohled na jednu věc vícero očima. Fantasy nemá hranic. Moc pěkné doplnění Tolkienovy kolekce.

11.07.2017 5 z 5

Svět J. R. R. Tolkiena – Středozem očima malířů Svět J. R. R. Tolkiena – Středozem očima malířů J. R. R. Tolkien

Kedrigern a kouzelná hůlka Kedrigern a kouzelná hůlka John Morressy

John Morressy a jeho Kedrigern je moje srdcová záležitost. Byla to moje první fantasy série. Četla jsem ji už před lety a pořád se k ním vracím. Kniha se krásně čte, moc příjemné a oddechová.

11.07.2017 5 z 5

Kletba von Krumpelsteinů a jiné hrůzy Kletba von Krumpelsteinů a jiné hrůzy John Morressy

Kniha se dá číst, ale Kedrigern je klasika.

11.07.2017 3 z 5

Trocha práce vznešeného druhu Trocha práce vznešeného druhu John Morressy

Morressy opět nezklamal. Sice to není klasický Kedrigern.... Pěkně napsané, čtivé.

11.07.2017 4 z 5

Kedrigern a kouzelný pár Kedrigern a kouzelný pár John Morressy

Kedrigern a spletitá výprava Kedrigern a spletitá výprava John Morressy

Kedrigern a hlas pro Princeznu Kedrigern a hlas pro Princeznu John Morressy

Mladý Kedrigern: Zrození mistra Mladý Kedrigern: Zrození mistra John Morressy

John Morressy a jeho Kedrigern je moje srdcová záležitost. Byla to moje první fantasy série. Četla jsem ji už před lety, tak jak u nás vycházely a pořád se k ním vracím. Tato kniha byla jedna z posledních a opět nezklamala.

11.07.2017 5 z 5

Mladý Kedrigern a pátrání po minulosti Mladý Kedrigern a pátrání po minulosti John Morressy

Mladý Kedrigern a první kouzlo Mladý Kedrigern a první kouzlo John Morressy

Babylonská hviezda Babylonská hviezda Barbara Wood

Woodová má moc pěkné romány s trochou tajemna a napětí. Pokud si chci přečíst něco nenáročného, sáhnu po jejích knihách. Její popis Egypta je úžasný. Doporučuji.

11.07.2017 4 z 5