Rossalie572 komentáře u knih
Wow, to byla nádhera. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Příběh mě úplně pohltil.
Dlouho jsem váhala, zda si knihu vůbec přečíst po přečtení recenzí. Nakonec jsem po knize sáhla a jsem za to moc ráda.
Když se člověk odpoutá od myšlenky, že má kniha spojitost s britskou královskou rodinou, najde v knize krásný příběh, tak jak to umí napsat jen Whitney. Kniha mě bavila a to moc.
Kniha byla pro mě velkým zklamáním. Čekala jsem něco jiného - vůbec mě děj nebavil. Knihu jsem asi 2x odložila, poté jsem ji dočetla, ale jen proto, že jsem v tu chvíli neměla co číst.
Jude mě štvala s těmi teniskami. Pracuje ve velké firmě a do kanclu nosí tenisky? A Celián jak říkal Jude Chuckinko.no děs.
Kniha byla hezká, ale myslím, že z těch tří dílů byla nejslabší. U některých kapitol jsem se nudila, ale pak zase byly kapitoly, kde jsem se od srdce zasmála.
Na tuhle knihu jsem se hodně těšila, bohužel pro mě velké zklamání.
Snažila jsem se knihu dočíst, ale nakonec jsem odložila a už nemám ani chuť se k ní vracet. Byl to jen sex, sex a ještě jednou sex. Erotické romány mám ráda, ale tohle bylo přetažené přes vlasy….
Krásný příběh. Asi nejlepší z těch tří. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout.