Skandální titulky přehled

Skandální titulky
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496465/bmid_skandalni-titulky-HYx-496465.png 4 506 506

Célian Laurent. Manhattanský princ. Proslulý playboy. Dědic mediálního impéria. … A můj nový šéf. Mohla jsem na něj udělat dojem, nebýt těch nezapomenutelných chvil, když jsme se spolu minulý měsíc vyspali. Odešla jsem s něčím víc, než jenom oblažena orgasmy a příjemnou vzpomínkou – konkrétně s jeho peněženkou. Teď na mě zíral, jako kdybych byla špína pod jeho italskými mokasíny, a já si to mám nechat líbit. Jenže vtip je v tom, že Judith „Jude“ Humphryová nemá co ztratit. Holka z Brooklynu. Nechvalně proslulá svou svérázností. Dědička hromady lékařských účtů a roztrhané pohovky. Když se na mě z opačné strany pokoje dívá, vidím v jeho očích záblesk a to z nás dělá protivníky. On to ví. Stejně tak i já. Každý den v redakci je bitvou. A každá noc v jeho posteli válka. Ale v sázce je moje srdce a já se bojím, že zvednu bílou vlajku.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet

Dirty Headlines, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skandální titulky. Přihlašte se a napište ho.

Žampion
06.09.2024 5 z 5

Tyhle nepřátelé s výhodami to je jízda. Od začátku až do úúúúplného konce.

RobinDay
09.08.2024 5 z 5

Dostala jsem od toho přesně to, co jsem od toho čekala. Erotika dobrá, děj mě bavil a dokonceni i po týdnu si ho detailně pamatuju,což u erotických knih většinou nefunguje u mě. Dívám se, že hodně lidem vadil konec, mě nevadil.

Eevina
17.07.2024 4 z 5

Mě se to líbilo.. pravda, ten konec trošku horší, ale na 4 hvězdy to má :)

10 nejprodávanějších eknih (září)

17.10.2022

Vychází Pohřbené kosti, Musím tě zradit a další knižní novinky (38. týden)

18.09.2022

Kniha Skandální titulky v seznamech