Sacinka

Kniha nešla odložit.. už kvůli tomu, jak to vlastně dopadne?!
Stojí za přečtení. (jsou tam nějaké young adult stránky,ale to vůbec nevadí. Vždyť to tak při zamilování je.. Není na škodu se někdy vrátit:) .) A to téma je důležité pochopit, vidět to ze všech stran. To se autorce naprosto povedlo!

Tato kniha nejde nějak okomentovat. Nechtěla jsem si u ní připouštět ani představovat, že je to reálná pravda.. navíc která se stala pár let nazpět. Moje hlava to stejně nikdy úplně nepobere...
A v tom věku? Klobouk dolů před ním, a všemi co ty zvěrstva přežili, vydrželi, bojovali a věřili.

Linda to prostě umí, neutíkám jinam myšlenkama, jsem v ději, je to napínavé, má to spád.. Prolíná se tam i osobní linka, která mě kupodivu od jiných detektivek baví.. Je to skvělá změna oproti severským chladným detektivkám, kde jsou ty složitá přehláskovaná jména.. :)) Hezky číst od prvního dílu se vyplatí! Už teď se těším na další!

Čtvrtou hvězdičku jsem nakonec dala za to, že jsem neuhodla vraha.. a celkově za skvělý, napínavý závěr, kdy jsem měla pocit, že koukám na film! Ale první půlka.. - no říkala jsem si - počkej, to přijde, čti, to přijde.. A přišlo.