sakay komentáře u knih
Velmi zajímavě napsané!
Postavou jsou Vítek, Jáchym, Barunka a záhadný vypravěč. Nevíte ale, jestli je opravdu vševědoucí, všechno si tu žije vlastním životem, snad i samotné Běstviny a tajemné cosi v hlubinách kompostu. I ten podivný hlas, který postavám našeptává ve větru a sleduje je z větví staré hrušně.
Bylo to temné, strašidelné, dojemné moc se mi to líbilo a doporučuju!
Komu se líbí ponurá atmosféra a těžká rodinná historie, určitě se mu bude Houbařka líbit! Mimochodem hodně mi připomněla knížky Anny Bolavé.
Zvláštní knížka, záhadná a moc milá. V autentickém prostředí Japonska - jeho ulic, barů a přírody. Moc doporučuju přečíst :)
Šelma je skvělá, velmi čtivá knížka a můžu ji jen doporučit. Bioinformatik je jako vyšetřovatel příjemná a zajímavá změna, jeho myšlenkové pochody mě fakt bavily. Užívala jsem si všechno to napětí a záhady v příběhu, jen mě nakonec trošku zklamal závěr - klidně bych to víc natáhla a propletla s jinými postavami v příběhu. A taky bych nechala hlavní postavu dělat nějaké chyby, občas to byl až dokonalý vyšetřovatel :-)
Jedna z absolutně nejzajímavějších knih, kterou jsem kdy četla.
Další knížka od Tany French a zase se mi neskutečně líbila. Tana French se u mě pořád drží na prvním místě mezi všemi spisovateli detektivek! Zápletka byla pěkně zapletená a člověk během čtení vymýšlel spoustu scénářů, jak to tedy vlastně ve skutečnosti je a není. Příběh byl napínavý a velmi, velmi čtivý. Těším se na další dublinský příběh! :-)
Stejně jako ostatní knížky mě to zase úplně dostalo! Miluju tenhle svět!
Je to skvělý, zajímavý výpovědi... ale taky by se to dalo smrštit na méně stránek, hodně se to opakuje a některé citáty jsou možná už i v knize zbytečné
To je hrůza, achjo, vůbec mě to nezaujalo. Námět božskej, ale ta spisovatelka jako by snad ani nebyla spisovatelka! Nebavilo mě to a nic mi to nedalo, čekala jsem trochu víc filozofie (možná?) nebo něčeho hlubšího... Horší rozhodování, něco prostě... Bohužel, za mě fakt nicmoc knížka.