Samira komentáře u knih
Dala jsem na četná doporučení a dobře jsem udělala, kniha je opravdu velmi pěkná. Sympatické postavy, mnohovrstevná zápletka, vtip, ale i mrazivé pasáže. Hvězdičku ubírám za závěrečné počínání hrdiny, místy se mi zdálo, že byla ona větší chlap, než on. Jinak moc příjemné čtení!
Výborně napsané pokračování, ze kterého mrazí. Pro následující díl nezbytné. Podle očekávání žádné lehké a příjemné čtení. Levana mi teď přijde ještě zvrácenější , než jsem si ji představovala. Opravdu moc se těším na Winter, už aby vyšla!
Moc příjemný díl z povedené série . Ústřední dvojice byla jako obvykle velmi sympatická a zápletka zajímavá, ve středu bylo však těch postav trošku víc a byly tam i mírně zdlouhavé pasáže. Konec však hodně mile překvapil, skvělé čtení, nejen na letní večery!
Odvážný originálně zpracováný skvost. Výjimečné není jen komixové pojetí, ale i pohled na dramatické události, které jsou viděné a prožité malou a posléze dospívající dívkou. Podle očekávání však nejde o žádné lehké čtení. Doporučuji!
Moc hezké pokračování vydařené série. Už jsem si zvykla, že akce a šílených osudů je tam až moc, a tentokrát se nad tím ani nepozastavila. Oceňuji propojení všech autorčiných knih. Ústřední dvojice si mě rychle získala, stejně jako lehce detektivní zápletka. Výtku , ale mám, sex hned po vážném zranění, mě nikdy nepotěší, spíš naštve, nechápu, že tam autorka nevloží odstup. Jinak moc příjemné čtení. Na díl o Roxy se už moc těším !
Skvělé pokračování! Na začátku jsem byla překvapená, že kniha není o bratrovi Chrise z dílu prvního, jehož příběh doufám bude dokončen. Ale rychle jsem se začetla. První díl propojoval lechtivější tématiku s humorem, druhý s detektivkou. Pro tohle spojení a také pro svěžest mužského pohledu mám slabost, takže za mě nadšení. Víc takových knih.
Doporučuji!
Hodně povedený začátek návazné série. Jak píše autorka v úvodu, Ivana a Gabrielu stvořila jako první, i když nejprve psala o jiných, její vztah k nim je jasně patrný. Příběh si asi vychutnají více ti, co četli i Aféru, ale šlo by to i bez její znalosti.
A co napsat, zhltáno za jeden den, zakončeno v nejzajímavější moment a teď nekonečné čekání. Moc se těším!
Úžasná, přesně to jsem potřebovala. Nenásilně navazuje na předchozí sérii, ale zárověň vytváří nový svět. Není potřeba znalost předchozí série, i když její milovníky potěší přítomnost oblíbených postav a ty, co ji neznají určitě k přečtení naláká.
Původní série se mi líbila, ale z téhle jsem doslova nadšená, má rozhodně něco navíc. Postavy byly neskutečně živé, okouzlující a zábavné, smála jsem se opravdu hodně a taky dost nahlas. Celý příběh měl zvláštní půvab, který na mě prostě zafungoval. Vložený příběh pejska Roberta, chytl za srdce.
Nemůžu se dočkat dalších dílů, nejvíc se však rozhodně těším na příběh Wolfeho, svého oblíbence.
Krása, nejen na léto. Doporučuji!
Z knihy jsem dost rozpačitá, nevím jestli je tohle propojení sérií úplně šťastné. Princ si mě nezískal, stejně jako děj okolo jeho postavy. O Gabrielovi a Julii jsem si přečetla ráda, ale vzhledem k té bombě, kterou na nás autor hodil, nevím jestli se mi do další série chce, i když jsem se na ni těšila. Samozřejmě mi to nedá, už jen proto, abych měla klid v duši. Ale zatím se to nevyvíjí moc slibně.
Úžasné, nadčasové a vtipné čtení. Satrapi nikdy nezklame a tenhle její kousek se dá vytahovat, vždy, když máte blbou náladu. Krása, doporučuji!
Nemá cenu znovu vyzdvihovat kvality první knihy, ano byla výjimečná. Druhá nás zavedla jiným směrem a třetí se také vyvíjela úplně jinak než jsem očekávala. Ale nebyla to špatná kniha, líbila se mi, jen tam bylo mnoho zdlouhavých pasáží. Nejvíce se mě zaujal Xanderův příběh, už proto, že obsahoval něco navíc. Celkově dobrá série, s prvním dílem, který uchvátí.
Už od začátku jsem nepochybovala, že se mi příběh bude líbit, velmi mě zaujal také způsob vyprávění a na začátku jsem knihu doslova hltala. Postupně však velké množství detailů a flashbacků ubralo knize na spádu. Rozjela se vlastně až na konci, který byl zároveň hodně drastický. Na další díl jsem, ale zvědavá, věřím, že bude mít úplně jiné tempo.
Do knihy jsem se pustila na základě doporučení a bylo to zárověň moje seznámení s autorkou a musím říct, že nemám, co bych mu vytkla. Podle obalu a anotace jsem očekávala příběh z jiné doby. Výborná romantická detektivka ve stylu Jacka Rozparovače s příměsí Sheclocka Holmese si mě prostě získala. K tomu ještě sympatické, vtipné a chytré postavy, především ústřední dvojice a výsledný koktejt byl dokonalý.
Doporučuji!
Ke knize mě přítáhla krásná obálka a taky zajímavá anotace. A rozhodně stojí za přečtení, ačkoli byla úplně jiná, než jsem čekala. Překvapivě romantická, sympatická a výborná první polovina je vystřídána velmi drsnou, ale stejně dobrou druhou částí. Byl to více než silný kontrast. Z konce na mě padla deprese a hned bych se začetla do pokračování, abych si spravila chuť. Jen doufám, že se neponese ještě v drsnějším duchu, tohle bylo až dost.
Milé, dobré, ale možná až moc poklidné čtení. Zápletka byla zajímavá a nečekaná, ale příběhu chybělo napětí a místy spád. Co však chválím je rozhodně ústřední dvojice, díky ní dávám vyšší hodnocení. Sympatická a vtipná. Celkově příjemné letní čtení, v sérii jsou však lepší .
Na seznámení s autorem a hlavně Harrym Holem jsem se těšila a stejnou měrou se ho obávala. Ale jakékoli obavy byly naprosto zbytečné. Ačkoli má úvodní díl pomalejší rozjezd vzhledem k většímu množství vsuvek, stejně jsem knihu doslova zhltala za jeden den. Kvalitní detektivka se skvělou atmosférou a charismatickým hrdinou, který si vás rychle získá. Těším se knihy, které budou následovat a na postupné zrání hrdiny i autorova stylu. Potenciál je jasně patrný už v díle prvním.
Doporučuji!
Musím říct, že jsem opravdu ráda, že součástí vydání byla i novela Jen jedna noc. Bez ní bych to asi nepřežila, přece jen čekání na druhý díl bylo hodně dlouhé a nedostat skoro nic, to by na mě bylo moc. Willemův pohled byl výborně zpracovaný, některé pasáže mě však bavily více jiné méně. Odloučení bylo, ale stejně jako v první knize moc dlouhé . Závěr a zmíněná novela - poetika bez chybičky. Moc se těším na pokračování a jejich konečně společnou cestu .
Četla jsem nejprve druhou knihu autorky Jak mi pan Darcy zlomil srdce a byla jsem nadšená . To samé však nemohu říci o této knize a zklamání neplyne jen z velkých očekávání . Vložený děj o Jane Austinové mi nepřišel zdařile zpracovaný. Hlavní hrdinka mě místy vysloveně štvala a šlapala si po štěstí. Světlou stránkou knihy byl Adam, kterému jsem moc fandila. Závěr ani závěrem nebyl. Dávám tři, ale zvažovala jsem i dvě hvězdičky. Škoda námět byl skvělý.
Dávám letní čtyři hvězdičky, jinak bych asi volila méně. Kniha je určena spíše mladším čtenářům, i když na některé pasáže v knize jsem nikdy nebyla dostatečně mladá. Místy hodně komický překlad a vůbec celý nápad a sladkost příběhu někdy doslova bila do očí . Ale na druhou stranu, milé, vtipné a hřejivé dialogy mezi ústřední dvojicí dávaly na nedostatky zapomenout. Bylo to úplně nereálné se spoustou hloupostí, ale líbila se mi:)!
Z prvního dílu jsem byla nadšená, i přes tu krev mi přišel pozitivní. Druhý díl se mi líbil, něco mu však chybělo. V mých očích hlavně Anna. Krev vystřídaly nechutnosti, které celkově snáším hůře. Zápletka byla zajímavá, ale linii kolem Řádu si mě moc nezískala a závěr knihy taky ne. Za přečtení stojí, ale první díl je první díl. Zajímalo by mě však nějaké další pokračování.