sandy.cole komentáře u knih
Opět více dějových linií. Příběh mě celého pohltil a výsledek byl uvěřitelný. Napínavý, chladný a mrazivý.
Vyšetřování dvou detektivů různých povah, ale i národností bylo velmi zajímavé. O to větším překvapením byl výsledek. Kjelsson mě opět nezklamal.
O dvou ženách, o jejich lásce...prostě o nich, velmi příjemné čtení.
Co všechno se můžete dozvědět při cestě vlakem. Opravdu hezký příběh.
Ten ostrov se zdál až neskutečný. Trochu nadpřirozena opět. Jinak krimi jak vyšité.
Zajímavá zápletka. Netradiční závěr. Seržantka Romstromová v nebezpečí života. Líbilo.
Najít, zkusit a přečíst! Nebylo to špatné. Možná tam něco chybělo, ale rozhodně to byl zajímavý příběh. Téma s mimozemskou DNA už tu bylo, ale že by se pak ona změnila v draka? Asi ne. Filmová podoba by se mi líbila.
Dlouhý rozjezd. Chápu, že to nemusí být hned od třetí stránky, ale minimálně od dvacáté bych očekával něco, co by...aha, to je to očekávání (smích)
Schism - Tool? Zajímavé. Tool mám rád. Tahle kniha byla taková nezáživná.
Rafinovaná zápletka, která vás chytí od první stránky. S tím moc nesouhlasil, Nicméně zápletka velmi zajímavá. Napětí se střídalo.
Obálka jako z hororu. To mě zaujalo. Horory nečtu, ale mám rád tajemno. Opět je tam trochu to nadpřirozeno. Začínám mít pocit, že většina příběhů s detektivem Kjelssonem jsou protkána nějakým tím tajemnem, což je dobře. Ke každé krimi by mělo být i to tajemno.
Je nad nebe jasné, že se experimentovalo s lidmi a bude. Jsou o tom filmy, ale i knihy. Tohle není jen o takových experimentech. Policie se znovu pouští do zajímavého případu. A pozor. Znovu jsem tady narazil na doktorku Bakstrumovou. Nic víc. Nepovím. Rozhodně jsem zvědavý na další knihy o tomto detektivovi.
Zde se objevují zase ony nadpřirozené prvky, které příběh posunují trochu jinam. Stále je však působivé krimi se zajímavou zápletkou.
Symbolika mě vždycky zajímala. V této knize se dozvídáme něco o runách. Líbilo se mi to. Akce, napětí, vyšetřování. Žádné zbytečné popisování vražd nebo zabíjení. Každý máme představivost, můžeme si spoustu věcí domyslet.
Krimi s lehce nadpřirozeným nádechem se mi líbilo. Zase něco jiného.