sarekaslukova sarekaslukova komentáře u knih

Záhada starého klepadla Záhada starého klepadla Enid Blyton

Moje první knížka od Blytonové a vzpomínám si že jsem z ní byla nadšená. Jen co jsem ji dočetla hned jsem chce číst další.

13.03.2014 5 z 5

Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

Nemám ráda nedočtený příběhy, právě proto jsem si řekla, že i ten poslední díl si přečtu. Celá tato série byla pro mne jako mor. Začetla jsem se a nešlo přestat. Sice tento díl patří mezi ty knížky, kdy jsem se na celý děj naštvala a vztekle jsem knížku odložila. Často se mi zdálo, že autorka nevěděla jak to více roztáhnout a proto tam dala více akce, jako jsou nehody apod. Ale i tak to hodnotím kladně, přestože se k tomuto dílu asi už nevrátím.

12.02.2014 3 z 5

Tess z D'Urbervillů Tess z D'Urbervillů Thomas Hardy

Vcelku zvláštní příběh. Při čtení mě napadala myšlenka jak jedna hloupá chyba za kterou člověk ani nemůže zkomplikuje celý další život. Ale sháněla se opravdu těžko. Konec se mi moc nelíbil. Byl podle mě trochu uspěchaný.

23.11.2013 4 z 5

Smrtící posedlost Smrtící posedlost J. D. Robb (p)

To nejnapínavější bylo zase namáčknuto do poslední kapitoly :D. Jinak skvělý, ale pořád jsem se nemohla nějak začíst. Ale ke konci to už zase byla bomba ;)

22.09.2013 4 z 5

Lekce lásky Lekce lásky Jacqueline Wilson

Moje první kniha od Wilsonové. Zajímavé, námět dobrý, napsané tak že se od toho nejde vážně odpoutat, ale přeci jenom se mi to zdálo divný. Kdyby jí bylo více nebo Rexovi míň jak už je tady řečeno určitě by to bylo lepší. Ale i tak pěkný příběh.

06.09.2013 4 z 5

Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

Oproti jedničce mě tenhle díl nějak nenabádal ve volných chvilkách ke čtení. Zdálo se mi že autorka ani sama neví jak to oživit tak proto tam dalo to s tím vrtulníkem. Svatba no dobře ale jak bude pokračovat třetí díl netuším. Děti? Ježiši jen to ne. Ale dle mého názoru byl tento díl horší než díl první. Snad třetí nebude ještě horší.

04.09.2013 3 z 5

Až po uši Až po uši Jane Green

Po dlouhý době jsem si vybrala knížku podle vzhledu. Nepřečetla jsem si o čem je jaký je hodnocení jen jsem šáhla po hezké obálce. Někdy se to vyplatí a někdy ne. Toto byl zrovna případ kdy se to nevyplatilo.

29.08.2013 2 z 5

Únik Únik Nora Roberts

Nebyla špatná, ale už jsem četla lepší. Už čtu několikátou knížku od Roberts a postupně zjišťuji, že je to dobrá spisovatelka. Sice mě už trošičku nudí to, že v každé knížce jsou některé scénky pořád stejné, ale tak v tom nejspíš moc originality přidat nelze. Přesto jsem si její knížky oblíbila a u téhle jsem dlouho přemýšlela kam si ji mam zařadit. Začátek mě moc neupoutal. Ale konec to všechno vynahradil. Ale přesto nedám tři hvězdičky, ale čtyři.

19.08.2013 4 z 5

Útes Útes Nora Roberts

Skvělý, napínavý od začátku až do konce. Jediný co jsem tak nějak nepochopila jsou ty části MINULOST, PŘÍTOMNOST a BUDOUCNOST. Ale skvělá a čtivá.

11.08.2013 5 z 5

Smrtící klon Smrtící klon J. D. Robb (p)

Skvělé, ale trošku nepatrně horší než díl Smrtící vzpomínky. Ale i tak jsem si to čtení užila.

30.07.2013 5 z 5

Bouřlivý příliv Bouřlivý příliv Nora Roberts

Tenhle díl se mi líbil o něco víc než ten předchozí. Krásný počteníčko na večer. Dokonce mě i více emočně postihl.

20.07.2013 5 z 5

Past na dobrodruha Past na dobrodruha Nora Roberts

Hezké počteníčko, už se těším na další díl. Doufám že bude stejně čtivý jako je tento.

17.07.2013 5 z 5

Pan Klarinet Pan Klarinet Nick Stone

Škoda že byl tak uspěchaný konec. Jinak to bylo dobrý. Za půlkou knihy jsem pořád ještě nevěděla co si mam myslet. Takový knížky mam ráda. Nejasný děj. Člověk si může udělat nekonečně mnoho konců než dorazí na ten konečný. V tomto případě jsem tento konec neočekávala. Opravdu povedená kniha.

05.07.2013 5 z 5

Kladivo na čarodějnice Kladivo na čarodějnice Václav Kaplický

Od knížky jsem čekala něco víc. Než jsem ji začala číst přečetla jsem si komentáře a v celku byly pozitivní. Nevím, podle mě tam nebyla skoro žádná akce. Pořád jsem se divila lidem kteří věřila panu Bobligovi vše co říkal. "To je ďábel nenechá mluvit". Možná to je tím že nejsem věřící, možná to byl zrovna blbý výtisk, ale já byla dost zklamaná.

31.05.2013 3 z 5

Hra se smrtí Hra se smrtí P. J. Tracy

K přečtení této knížky jsem se nemohla dlouho donutit. Vždy jsem začala a po pár stránkách mě to přestalo bavit. Ale přesto jsem ji přečetla. Byla to příšerná nuda. Trochu mě tam rozčiloval ten slušnej slovník policistů. Prostě ty sprostá slova k nim patří a nahrazovat je slovem Ježiškunakřížku mi příjde dost zbytečný.

20.04.2013 2 z 5

Anna Karenina Anna Karenina Lev Nikolajevič Tolstoj

Hm z knihy jsem byla trochu zklamaná. Asi proto že jsem si myslela že to bude víc akční. Nevim jestli to bylo záměrem autora, ale ke konci se mi Anna úplně znechutila. Ani jsem nedokázala litovat, že umřela. Poslední část to bylo to nejnudnější a nejmíň zajímavý. Ale i přesto se mi to líbilo. Čtyři hvězdičky dámám protože jsem se u nějakých pasážích nudila.

07.02.2013 4 z 5

Kamošky navždycky Kamošky navždycky Sylvia Schneider

Jo tak tohle byla vážně hrůza. Díky bohu že to mělo jenom 116 stránek. Ale i těch 116 stránek bylo o ničem.

29.01.2013 1 z 5

Poklad černého delfína Poklad černého delfína Jaroslav Foglar

Od knihy jsem čekala něco jiného. Chvílemi to bylo napínavý, ale chvílemi jsem se u toho docela dost nudila proto musím dát jen čtyři hvězdičky.

29.01.2013 4 z 5

Dotek lásky Dotek lásky Margaret Drabble

Když jsem si tu knížku pujčovala v knihovně tak jsem netušila do čeho jdu. Myslala jsem si že to budde zase nějaký román který skočí jako všehny ostatní romány šťastnym koncem. Ale byla jsem překvapena. Knižku s tímhle témaem jsem četla poprvé. Jinak byla vážně hezká. Sice ze začátku jsem se nějak neorientovala v časovým ději a proto mě to zezačátku nebavilo, ale asi od půky knížky jsem se do toho začetla a bylo to hezký počtení. Neskončilo to jak jsem si myslela. což mě dost potěšilo. Výborná knížka!!

28.10.2012 5 z 5

Sedm démonů Sedm démonů Barbara Wood

Skvělá knížka asi by jsem nikdy neřekla že ěco takovýho mohla napsat žena. Bylo to trochu víc brutální, ale zase fakt dost napínavé. Ke konci jsem se jako divila že umřou všichni ale nakonec mě udivilo to co se stalo. Vážně povedené dílo.

30.09.2012 5 z 5