sarinkecka komentáře u knih
Přečteno ! A moc dobře se mi četla :) doporučuju všem co milují Carrie :)
K tomuhle snad není co dodat, zatím moje oblíbená kniha od pana Coelho. Přečetla bych si ji klidně ještě jednou..
Kniha mně překvapila, ale jelikož to byla teprve druhá kniha co jsem od tohoto autora četla, přišla mi super. Později , když jsem přečetla více knih ,mi oproti ostatním nepřišla nijak zvlášť skvěla. Ale hlavně, kniha není pro všechny , jak už tady někdo zmoňoval. Málo kdo ji pochopí, jak by měla být chápána.
Super kniha, skvělé čtení. Mrzí mě ,že byla knížka krátká , ale svůj účel si splnila :)
Bezva knížka, až jsem z toho měla husí kůži. Musela jsem ji pořád čist, ačkoliv jsem měla i jinné povinnosti, nemohla jsem se dočkat ,až si s knížkou ulehnu do postele a začtu se. S filmem se to nedá skoro porovnávat. Kniha je vždycky nejlepší !
Kniha byla super, člověk se krásně vžil do děje :) I zápletky byly skvělé !!
Dnes jsem právě dočetla tuto knihu, a celkem mě zaujalo pár neshod co se týče Carrie, jako ji znám ze sexu ve městě. Čtení bylo ale skvělé, a těšila jsem se na každou další kapitolu. Občas jsem se v ní viděla, když jsem byla mladší :) pro mě ,ačkoliv se to občas neshodovalo s Carrie jakou i znám , to bylo stejně super čtení a ted jdu pokračovet ve druhém dílu :))