šárofka | Komentáře u knih | Databáze knih

šárofka šárofka komentáře u knih

Jízda Jízda Patrick Ness

Kniha mě moc bavila. Je na seznamu mých nejoblíbenějších knih a určitě se pustím do dalších dílů.

03.06.2024 5 z 5

Katana na Super Hero High Katana na Super Hero High Lisa Yee

Moc hezká knížka, ale je mi líto, že se jedná již o poslední díl.

03.06.2024 5 z 5

Hůl prokletí Hůl prokletí Åsa Larsson

Krásný příběh o bratrství a temných silách.

18.01.2024 5 z 5

Temná řeka Temná řeka Erin Hunter

Úžasná kniha a vždy když tuto sérii čtu, tak se nemůžu dočkat dalšího dílu. Doufám, že se překladu dalšího dílu dočkám brzy.

02.01.2024 5 z 5

Spící město Spící město Martin Vopěnka

Opravdu úžasná kniha o samostatných dětech. Občas jsem sice nepochopila jejich uvažování, ale i tak mě kniha velmi bavila a plánuji číst další díl.

02.01.2024 5 z 5

Táta za všechny prachy Táta za všechny prachy David Walliams

Moc hezká knížka, kde je na tom hezky vidět jak jsou vztahy důležité.

12.12.2023 5 z 5

Babička drsňačka znovu v akci Babička drsňačka znovu v akci David Walliams

Užasná knížka, která krásně navazovala na předchozí díl. Velmi se mi líbilo, jak to bylo napsané a mělo to moc pěkné ilustrace. Děj byl suprový a knížka se mi strašně moc líbila. Doufám, že vyjde další díl.

27.11.2023 5 z 5

Můj milý deníčku - Kluci, škola a další šílenosti Můj milý deníčku - Kluci, škola a další šílenosti Jim Benton

Vtipná knížka.

27.11.2023 5 z 5

Lichožrouti navždy Lichožrouti navždy Pavel Šrut

Fakt super kniha, hodně originální, napínavá a hezké ilustrace.
Příběh v knize mě vedl často k zamyšlení a jsem smutná, že se jedná o poslední díl.

21.11.2023 5 z 5

Něfo Něfo David Walliams

Kniha mě moc nebavila, podle mě zatím nejhorší kniha od Davida Walliamse. Ale i tak se nenechte odradit, DW píše úžasné knihy jako třeba Babička Drsňačka, Půlnoční Gang, Ďábelská zubařka, Bestie z Buckinghamského paláce, Kluk v sukních Příšerná teta nebo i Krysburger (mě se líbí ale pro někoho by mohla být přehnaná).

19.11.2023 2 z 5

Krysburger Krysburger David Walliams

Byl to moc krásný příběh o přátelství mezi holčičkou a krysou.

09.11.2023 5 z 5

Do pekla a zpátky Do pekla a zpátky Jochen Till

Dobrodružná kniha o partě dětí, kteří se vydali zachránit Luciferova tátu do pekla.

27.10.2023 5 z 5

Můj milý deníčku - Moje džíny jsou fakt děsný Můj milý deníčku - Moje džíny jsou fakt děsný Jim Benton

Zábavná kniha o holce co si myslí, že její džíny jsou posedlé duchem.

27.10.2023 5 z 5

Ďábelská zubařka Ďábelská zubařka David Walliams

Super kniha, určitě doporučuji. Kniha byla napínavá a hodně jsem se pobavila.

15.10.2023 5 z 5

Lichožrouti se vracejí Lichožrouti se vracejí Pavel Šrut

Kniha má zajímavé pokračování, styl psaní se mi líbí, příběh taky pěkný a další díl vyzkouším. Mínus 1 hvězda, nešlo mi se začíst a někdy mě to i přestávalo bavit.

08.10.2023 4 z 5

Bestie z Buckinghamského paláce Bestie z Buckinghamského paláce David Walliams

Velmi hezká, občas i vtipná kniha o princovi, který se snaží zabránit Lordu Protektorovi, aby získal vládu nad Velkou Británií.

28.09.2023 5 z 5

Neotvírat! Rezavé! Neotvírat! Rezavé! Charlotte Habersack

Super kniha stejně jako předchozí díly. Někdy bych si taky přála vyzkoušet jaké to je, když je menší gravitace.

25.09.2023 5 z 5

To nejhorší na mé sestře To nejhorší na mé sestře Jacqueline Wilson

Byla to super knížka. Dokázala jsem si některé situace dobře představit, protože mám také sourozence.

25.09.2023 5 z 5

Pekelně dobrá parta Pekelně dobrá parta Jochen Till

Super kniha, velmi se mi celkově líbí celá série, velmi napínavé a určitě zkusím další díly :)

17.09.2023 5 z 5

13 pater 13 pater Andy Griffiths

Šílená kniha o dvou klucích kteří žijou na stromě s třinácti patry. Kniha je velmi bláznivá a také plná obrázků. Zajímalo by mě, kolik jim třeba tak bylo, protože sice bydleli sami, ale vypadali a chovali se jako děti.

06.09.2023 4 z 5