Babička drsňačka znovu v akci (2023) | Databáze knih

Babička drsňačka znovu v akci přehled

Babička drsňačka znovu v akci
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497501/bmid_babicka-drsnacka-znovu-v-akci-krz-497501.jpg 4 83 83

Babička drsňačka série

< 2. díl

David Walliams se vrací do světa Babičky drsňačky v prvním a zároveň posledním (kdo ví) pokračování! Ben si zvyká na život bez své milované babičky. Byla svérázná: náruživě pojídala kapustu (což mělo za následek vytrvalé nevoňavé pokvákávání jejího zadku), skvěle hrála scrabble... a hlavně byla slavnou lupičkou známou pod přezdívkou Černá kočka. Benovi po ní zbyla báječná vzpomínka na neobyčejnou výpravu s cílem ukrást korunovační klenoty. A pak se stane cosi nevysvětlitelného. Pod rouškou tmy je uloupen největší světový poklad. A stopy vedou k Černé kočce! Ale to přece není možné... nebo je? Jestlipak Ben tuhle záhadu rozluští? Očekávejte nečekané. Bude to napínavé až do konce, a nadmíru zábavné!... celý text

Literatura světová Humor Pro děti a mládež
Vydáno: , Argo

Gangsta Granny Strikes Again!, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Babička drsňačka znovu v akci. Přihlašte se a napište ho.

Marchi
předevčírem 4.5 z 5

Možná byl 1. díl lepší ale i tato kniha je úžasná. Hrozně mě zajímalo kdo je nová babička drsňačka.

Doubravka1975
14.01.2025 5 z 5

Pokračování Babičky Drsňačky i když Benova babička zemřela ?
Ale je to tak. Babička je mrtvá, ale přesto se něco špatného v Londýně děje a Ben musí tu záhadu vyřešit....:)
Tak to byl teda úlet. Ale proč ne. Bavilo mě to i pobavilo i když vůbec nejsem cílová skupina. Těch mega citoslovců, u toho jsem se smála chvílemi i nahlas + perfektní ilustrace.
V tomto životě můžete udělat jen jedno. A to jít za svými sny. Jinak ztrácíte čas! B.D.

lucakuca
09.11.2024 5 z 5

Rok se s rokem sešel a Ben zažije další bláznivou jízdu! Noc, na kterou nikdy nezapomene!
Divoké, vtipné, odvážné a stále láskyplné!!!!
Chápu, proč děti milují Walliamse, já ho totiž miluju taky!!!!!
"Snad to nechcete projet?!"
"Ano chci, člověk je starý jen jednou!"

Žebříček 10 nejprodávanějších knih pro děti a mládež za rok 2023

24.01.2024

Pověst potížistky, Ve stínu popela a další knižní novinky (13. týden)

26.03.2023

Vychází Ticho a další knižní novinky (44. týden)

29.10.2022

Kniha Babička drsňačka znovu v akci v seznamech

v Mé knihovně35x