Pan Smraďoch přehled

Pan Smraďoch
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140683/bmid_pan-smradoch-9lQ-140683.jpg 4 343 343

Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě. Pan Smraďoch patří do kategorie hodně divných románových hrdinů. Žije na lavičce v parku a svému jménu dělá opravdu čest. Je to ten nejsmradlavější smraďoch pod sluncem. Dvanáctileté Chloe to ale rozhodně nebrání v tom, aby se s ním spřátelila. Jasně, páchne, ale na druhou stranu nikdy na ni nikdo nebyl tak milý jako on. A tak se Chloe rozhodne, že milého bezdomovce tajně ubytuje v kůlně na zahradě svých rodičů. Jenže schovejte takového smraďocha! Chloe brzy pozná, že některá tajemství můžou být velmi nebezpečná a od katastrofy je dělí jen malinký krůček.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , Argo

Mr Stink, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pan Smraďoch. Přihlašte se a napište ho.

Capybara18
03.11.2024 5 z 5

(SPOILER) Hned podle názvu jsem si byla nejistá jestli se mám vůbec zdržovat čtením téhle knihy, ale jsem nakonec moc ráda že jsem si ji přečetla.
Nikdy bych si neuvědomila že mě příběh o bezdomovci a holčičce tak dojme.
A to že pan Smradoch je ve skutečnosti lord mě opravdu překvapilo.
Doporučuju.

GaleW
23.09.2024 4 z 5

Další z knížek od tohoto plodného a oblíbeného britského autora, kterou jsem přečetla svým dcerám při cestách na výlety nebo večer před spaním. Je pravda, že knížky umí zaujmout a dobře se čtou. Nicméně za mě má například do Roalda Dahla - ke kterému je často přirovnáván - dosti daleko.

Dáduše
28.08.2024 4 z 5

(SPOILER) Doufala hsem v hluboký příběh o přátelství holčičky a bezdomovce a dostala jsem ho. A ten poetický popis na konci a přirovnání vzpomínky na člověka k hvězdě. Krásné. Vzpomněla jsem si i na Malého prince. Jen mi chování Chloe přišlo hodně dospělé na 10tiletou.

Kniha Pan Smraďoch v seznamech

humor pro děti smraďoši