Kluk v sukních přehled

Kluk v sukních
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/160510/bmid_kluk-v-suknich-wPX-160510.jpg 4 187 187

Denis vášnivě miluje fotbal, stejně jako jeho táta a brácha. Jeho další záliba je ale terčem posměchu. A jak by taky ne, vždyť Denise očaroval svět přehlídkových mol a módních časopisů a rád se obléká do ženských šatů. Možná je to proto, že mu tolik chybí máma, která od rodiny před lety odešla, a že tolik touží po její něžné ženskosti. Když se pak seznámí s Lízou, která má pro jeho zvláštní zálibu pochopení, Denisův život se rázem změní... Líza totiž dostane pěkně ztřeštěný nápad...... celý text

Literatura světová Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: , Argo

The boy in the dress, 2008

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kluk v sukních. Přihlašte se a napište ho.

StateOliver
08.07.2024 4 z 5

Kluk v sukních se mi líbil hlavně proto, že tento styl knihy byl netypický, ale zajímavý. Hlavně proto, že hlavní postavu Denise zajímá holčičí móda. Nejdříve jsem si myslel, že mne kniha nebude bavit, ale upoutala mne. Knihu jsem si půjčil v knihovně, kde většinou čtu knihy od Davida Walliamse a protože mě spisovatel nikdy nezklamal, tak si od něj půjčuju další a další. Knížka mně pobavila a zároveň dojala, jako všechny knihy spisovatele.

Bonda
12.02.2024 5 z 5

Potěšil mě anglický humor, který v některých chvílích jde do karikatury a crazy grotesky. Působí na mě tak, že ani životní pech nemusí mít sílu vzít nám pravdivé vidění situace a vtip. Dobrý prostředek proti literární přeslazenosti. Otázka záliby v nošení dívčích šatů je podaná sympaticky jemně a cudně, bez snahy dotknout se pikantních strun. Kniha, která má potenciál zvednout člověku náladu.

dájavídek
09.11.2023 5 z 5

Knížka o tom, že můžeme být jaký chceme. Mně se moc líbila.

Knižní novinky (22. - 30. 4.)

22.04.2013

Kniha Kluk v sukních v seznamech

přátelství rodina škola

David Walliams