Scharks komentáře u knih
Velice zvláštní kniha plná depresivních myšlenek a slabších světlejších záblesků... Vlastně ani nevím co si o knize po jejím přečtení pořádně myslet :D Každopádně je to jedna z nejoriginálnějších knih které jsem v poslední době četla :)
Krásné a napínavé ukončení série. Velice mě potěšilo, že se zde nahlédlo i do životů dalších hrdinů, včetně Rose a Dimitrije :)
Ani poslední kniha s Harry Holem nezklamala - bylo to naprosto úžasné čtení, které jsem si užila od první do poslední stránky. A jak je u těchto knih zvykem, tak nebyla nouze o akci, emoce (ach ty emoce...) a zvraty v ději - prostě úžasné a stylové zakončení celé série a mě budou hlavní hrdinové neskutečně chybět... Jednoznačně dávám pět hvězd!!!
Tohle je konec? To jako vážně?? Čekala jsem to trošku víc ukončené...nebo aspoň trochu ukončené :D Každopádně i tak jsem si poslední díl docela užila a celá série mě mile překvapila :)
Kniha je (jako snad všechny od tohoto autora) velice čtivá, napínavá a pro mě prostě skvělá :) Mile mě překvapil fakt, že se tentokrát neodehrává v přítomnosti, ale že sahá do událostí staré pár let a čtenáři tak poskytne další náhled na určité osobní události hlavního hrdiny :)
Tuhle sérii prostě miluju!! :o) Je úžasná, napínavá, plná emocí a zvratů a je naprosto nekonvenční - prostě paráda :o) A jsem opravdu zvědavá kdy konečně vyjde další díl, když na tento jsme čekali tak dlouho... Už aby to bylo :o)
Nádherné, napínavé a úžasné zakončení série plné zvratů a všemožných emocí :) Hlavní hrdiny jsem si opravdu zamilovala a těžko se mi s nimi loučí, stejně tak jako s jejich magickým světem... Každému můžu jen a jen doporučit - při čtení se rozhodně nebudete nudit :)
Na knihy s Harrym Holem to nemá, ale i tak to bylo opravdu neotřelé a velice napínavé čtení a vynikajícím závěrem :o)
Kniha mne naprosto uchvátila a dlouho jsem se na ní těšila a po přečtení můžu říci, že rozhodně nezklamala!! Bylo to úžasné čtení které jsem si užívala téměř od samého začátku až do poslední věty, kdy jsem Silo brala pomalu i jako svůj domov a všechno jsem prožívala společně s hrdiny této knihy.. Už se moc těším na její pokračování a další vývoj - vůbec netuším co od toho mám dále očekávat, po tolika zvratech a změnách :) Takže všem kdo mají rádi tento styl můžu knihu jen a jen doporučit :)
Parádní zakončení krásné série - její čtení jsem si opravdu užila :) Jediné co bych této knize vytkla, je množství chyb v textu... Jinak fanouškům dystopie můžu vřele doporučit :)
Kniha se mi opravdu moc líbila a odehrávající se děj z x různých pohledů prostě zbožňuji :) Už se moc těším na další pokračování, protože jsem fakt zvědavá, jak se děj bude vyvíjet dále :)
Fascinující a neotřelé jako vždy - a ten konec? No síla, tohle jsem nečekala i když jsem měla spoustu zajímavých teorií :D Už aby byl další díl!! :)
Příjemné a velice čtivé zakončení série :o) Kdo chce zároveň napětí a oddechové čtení, tak zde najde to co hledá.
Akční, napínavé a se strhujícím závěrem - skvělé čtení jako vždy :)
Nádherné a napínavé zakončení celé série!! Musím se přiznat, že při poslední oběti a při konci knihy jsem byla plná emocí stejně jako hlavní hrdinové. Celá série je opravdu povedená - už od naprosto skvostných obálek až po nádherný příběh. Vřele doporučuji všem ke přečtení :o)
První díl byl naprosto úžasný a přelouskala jsem ho doslova jedním dechem. No a tento díl? U něj jsem téměř nedýchala :D Je to velice akční čtivá kniha, která je plná překvapivých zvratů a okamžiků. Tímto se tato série řadí mezi nejlepší dystopické série, které jsem kdy četla a už se nemohu dočkat závěrečného dílu. Jen tedy nevím jak na tom budu s dechem ;)
Velice milá a místy pořádně akční série. Její čtení byl takový menší balzám na nervy, takže kdo hledá příjemnou a přitom akční oddechovku, ať neváhá a pustí se do čtení :o)
Naprosto geniální!!! Asi se budu opakovat, ale tohle bylo fakt hustý!! :D A i když jsem měla rozjetých spoustu teorií tak tohle mě naprosto dostalo... Celá série o HH je plná akce, napětí a pozoruhodných zvratů, ale to co bylo v této knize?! Naprosto jedinečné a neotřelé!! Knihu jsem přečetla doslova jedním dechem (občas mi spíš připadalo že jsem na čas dýchat zapomněla) a její závěr mě totálně šokoval!!! Je to neuvěřitelné, ale každá další knížka kterou jsem četla je ještě lepší než ta předešlá... Kdybych mohla dát hvězdiček 6, neváhala bych ani vteřinu :o)
Naprosto skvělé!! Miluji příběhy psané v několika dějových liniích a prolínání různých úhlů pohledu... A ta zápletka? Pecka! :o) Kniha je plná akce a promyšlených kombinací dějových linií a je perfektním pokračováním skvělé série o Seanovi Reillym :o)