Scharks komentáře u knih
Krásné, napínavé a velice čtivé :o) Celá série Padlých andělů je prostě super - od hlavních postav, rozehraných příběhů, všech možných i nemožných zvratů až po milý konec. Rozhodně se tato krásná série řadí mezi mé oblíbené :o)
Krásné, čtivé, napínavě a s překvapivým závěrem - honem do dalšího dílu :o)
Moc jsem se na tuto knihu těšila a opravdu mě nezklamala!! Je fakt super!! Skvěle rozjetá nová série u které se už nemůžu dočkat na její pokračování :o) Hlavní postavy jsem si ihned oblíbila a prolínání dějů prostě zbožňuji :o) Zatím to vypadá na další z mých velice oblíbených sérií!! Kdo nečetl a holduje dystopiím tak ať neváhá a pustí se do ní :o)
Tak rozhodně po přečtení první knihy jsem takový konec nečekala :D Super!! Tohle by mě opravdu nenapadlo! :o) Dávám 5 hvězd a jsem moc ráda, že jsem si Demonatu přečetla, i když Sága DS je mi pořád milejší a je to moje srdcová záležitost :o) Demonata je originální, naprosto Shanovská a prostě super :o) Vřele doporučuji!
Super!! Knížky s Grubbsem jsou prostě nejlepší!! I ta akce mi přijde hned zajímavější a napínavější!! Možná to bude i tím, že vlkodlaci jsou mi milejší než nějací démonští slizáci :D Už se moc těším na pokračování, doufám, že bude zase s Grubbsem :o)
Tak autor opět nezklamal!!! Naprosto skvělá kniha plná akce, zajímavých postav a všech možných i nemožných dějových zvratů!! A ten konec?! Hustý, fakt hodně hustý!! Už se nemůžu dočkat na další díl :o)
Celá série se mi moc líbila a moc příjemně se četla :o) I když Beth zůstala po celou dobu lehce natvrdlá, ale i přes to jsem si hlavní postavy zamilovala :o) Je to krásné oddechové čtení protkané dávkou napětí a různých zvratů - vřele doporučuji. A obálky jsou prostě dokonalé! :o)
Milé pokračování hezké série. Místy trošku zdlouhavé a lehce nudné (občasná natvrdlost Beth mě doslova ubíjí), ale v závěru je více akcí a celkové čtení bylo velice příjemné. Jsem zvědavá, jak třetí díl tuto sérii zakončí :o)
Už se těším na další díl, kde se dozvím další část Lartenova života! Musím říct, že něco mě hodně překvapilo, od Lartena jakého znám z Darrena bych něco podobného nečekala :o) Snad i další 2 díly budou psané ve stejném duchu jako ty předchozí.
(Kdo ještě nečetl pozor na následující věty, mohou obsahovat menší spoiler!)
O Metru jsem slyšela pět samou chválu, jak je to úžasná napínavá a prostě ve všech směrech dokonalá knížka, ale musím se přiznat, že mě dost zklamala... Čekala jsem od toho mnohem víc - víc propracovaný podzemní svět a nové živočišné druhy a rozhodně méně politiky a všech možných náboženských a politických skupin. Doufala jsem, že alespoň konec bude takříkajíc bombastický a vynahradí mi všechny ty přetrpěné kapitoly, ale ani to se podle mě nestalo. Musím ale přiznat, že takovýto konec jsem nečekala, stále jsem byla napjatá jak se s tím autor popere a jaké bude to slavné vyvrcholení knihy a ono na poslední chvíli přijde osvícení hlavní postavy a nic se tím stejně nevyřeší? A pak hezky zase šup do podzemí, kde budou všichni žít pravděpodobně stejně jako dřív... Popravdě jsem z knihy dost zklamaná, ale
rozhodně to byla zajímavá zkušenost a jsem ráda že jsem si jí přečetla.
Knihu jsem přečetla snad během pár hodin - můžu vřele doporučit :)
Oddechové čtení která nijak extra nenadchne, ale rozhodně neurazí - obojí hodnotím na 3,5 hvězdy :)
Zajímavé oddechové čtení, ke konci okořeněné menší dávkou napětí :o)
Zajímavý a poutavý příběh, kde se prolínají různé časové roviny, jak je u autorky zvykem. Jen mě mrzí, že chvílemi byla kniha moc zdlouhavá a chyběl jí větší náboj... Ale i přesto, byla kniha velice čtivá a zajímavě napsaná.
Kniha mi moc nesedla... Chvílemi jsem se musela doslova nutit k tomu abych pokračovala a to věčné opakování mě místy dost ubíjelo. I přes tyto peripetie jsem byla zvědavá jak kniha dopadne a jsem ráda že jsem jí přečetla. Rozhodně to bylo zajímavé a jsem ráda že jsem jí přečetla.
Naprosto oddechové čtení, které stejně strhne diváka a jen tak ho nepustí. Mě se celá série moc líbila a tohle bylo naprosto odpovídající zakončení - doporučuji :o)
Super :D Takhle jsem se dlouho nezasmála! Hlavně na tu část, kde se setká hlavní hrdina se svými kolegy a snaží se domluvit spolu "anglicky" asi jen tak nezapomenu :D
Po super akčním prvním dílu mě tento trošku zklamal - nebyla tam taková akce jak jsem očekávala. Doufám, že další díl to dožene :o)
Akční oddychovka kterou přečtete jedním dechem - celá série se mi moc líbila a pravděpodobně si jí přečtu v budoucnu ještě alespoň jednou :o)
Konečně jsem si sérii koupila a přečetla - no, asi za 5 dní :D Bylo to super, zase trošku změna, pohled na nový svět a hnusný zrůdičky atd, atd... Pecka :o)