Opuštění přehled
Thomas Sniegoski
Padlí andělé (T. Sniegoski) série
Aaron nese tíhu odpovědnosti za celý svět i budoucnost lidstva a postupně mu dochází, že možná nebude mít dost síly to zvládnout. I když se všichni Nephilim snaží a bojují s příšerami z nočních můr ze všech sil den co den, objevují se stále další hrůzy, jež nemají konce. Dokáží v sobě najít víru v dobrý konec a postaví se Temné hvězdě? Nebo propadnou zoufalství a beznaději a svět, jak ho známe, skončí v plamenech pekel?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Opuštění. Přihlašte se a napište ho.
Příběh se pořádně rozjíždí, všude jsou zombie a všechny možné příšery a svět pohlcuje temnota. Příběh ubíhá docela rychle a všechno, co se stane má nějaký smysl. Jenom je škoda, že se autor moc nevěnuje romantickým vztahům, do knihy by se to hodilo.
Po přečtení třetí knihy jsem nevěděla, jestli se mi dále chce pokračovat. Ale zvědavost a očekávání zvítězilo. A co k ději? Svět se ponořil do temnoty. .. kdo nás zachrání?
Knižní novinky (13. - 20. 10.)
12.10.2013
Kniha Opuštění v seznamech
2011 | Padlí andělé / Leviatan |
2012 | Aerie / Zúčtování |
2014 | Armageddon |
2012 | Konec dnů |
2013 | Opuštění |
Přestože mě příběh doposud bavil, začínám se bát délky celé série. Vyprávění začíná být místy zdlouhavé a děj se bohužel začíná táhnout. Doufám, že se jedná jen o vycpávkový díl.