Aerie / Zúčtování přehled

Aerie / Zúčtování
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/113928/bmid_aerie-zuctovani-H9T-113928.jpg 4 175 175

Třetí a čtvrtá kniha série Padlí andělé. Poslední ročník na střední škole byl všechno jen ne normální. Aaron dokáže mluvit se svým labradorem Gabrielem, ale co víc, zjistil, že je Nephilim, potomek padlého anděla a smrtelnice. A aby ani to nestačilo, vypadá to, že je vyvoleným, který má za úkol přinést všem padlým andělům smíření a spočinutí na nebesích. Ale samozřejmě to není jen tak, proti němu stojí nejvyšší z Mocností Verchiel, který je odhodlán zabránit vykoupení padlých za každou cenu, tedy za cenu Aaronova života. Poslední bitva se blíží, bude Aaron připraven? A podaří se mu zachránit i ty, co miluje?... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , CooBoo

Aerie / Reckoning, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Aerie / Zúčtování. Přihlašte se a napište ho.

Elea
27.08.2024 4 z 5

Tento díl se mi líbil víc než předcházející, děj je zajímavý, objevují se další postavy, líbil se mi i popis děje z hlediska různých postav. Aaron je pořád sympatický a opět byl nejlepší Gabriel.

Pythonissam
28.10.2022 4 z 5

2. sérii jsem začala číst s očekáváním, jak vše bude dále pokračovat a vyvrbí se. No, budou zde určité spoilery!
Dějový příběh nebyl opravdu vůbec zlý, co se týkalo jak hlavního příběhu, tak také z Verchielova pohledu jako od Lucifera, to mne na tom snad zaujalo nejvíce, že se objevil a zjištěný, že je Aaron jeho syn. Geniální! Bylo úžasné jak jsem konečně zžil dohormady s tím, kdo skutečně je.
Ale měla jsme občas chuť knihu odložit a to mne opravdu štvalo, že spisovatel až moc často přehazoval dějovou linii ostatních mezi sebou. Myslím to tím, že půl stránky Verchiel a jeho pohled, hned na to 2 stránky Aaaron, stránka Lucifer, půl stránky zase někdo jiný a spol... Tohle je zlé, nedivím se, že pár lidí to nechtělp dočít z tohoto důvodů, bylo by lepší, nechat to skrze kapitoly či méně to třídat každou chvíli, je to zbytečné a na "facku". A to nehovorím, ako mala myš svoj dialog. Vážně? Zbytečnost... Stejně jako si anděl může odřezat křídla, klidně s nimi mluvit a pak si je očividně znovu nasadit... Příště by to chtělo i více rozvinout např. co jsou to Archoni.
Ale co bylo nejhorší, a skoro mne to donutilo knihu nečíst, že zemřel Camael. To jako vážně! Tohle bylo to nejhorší z celé knihy! Dokáži si představit, že by byl dosti prospěšný i v dalších dílech a bylo to jedno velké zklámání... Uvidíme, co přinesou další díly.

temna.vila
30.09.2020 3 z 5

Zajímavý příběh s andělskou tématikou, děj zatím plynule ubíhá a autor dobře buduje atmosféru.

Kniha Aerie / Zúčtování v seznamech