Sejkyč komentáře u knih
Čtu tady kritiku o obsahu knihy v omezenosti navozujícího strachu, skepse uvěřitelnosti případů, až popíráním jevů existujícími za bránami Abyssu.
Řekl bych to takhle: Každý tuto knihu čte s jiným záměrem. Někdo miluje filmy z univerza Annabell a V zajetí démonů v podání Eda a Lorraine Warrenových, někdo si rád čte večer při tmě horory až do stavu extáze vytržení strachu, a někdo, pro koho jsou uvedené pochybnosti a nepochopení cizím slovem, v knize vidí mnoho transcendentního jak v oblasti okultismu a teurgie, tak odrazu jeho vlastního života.
U těch, kteří nekráčí po světě životem zasvěcenému poznání, to ani nemůže být jinak, než stát na strmém bodě. Stejné je přitahováno stejným, a tak funguje zákon rezonance. Pokud člověk touží po vědění, bude vědět. Není to nic o daru. Ne na darmo se říká, že nevědomost je sladká. Opak je totiž pravdou.
Kniha je určena pro toho, kdo se pohybuje v dané problematice démonologie, a osvojil si fungování sil v synchronicitě makrokosmu a mikrokosmu. Jinak dochází k nepochopení interpretace pojednání a výkladu knihy.
Velmi doporučuji.