Shebastian13 komentáře u knih
Oddechové čtení plné přiteplených buzerantů. Nic převratného, dvakrát jsem se u toho uchechtnul.
Kingovská krev se v synovi slavného spisovatele nezapře. Budoucí nástupce v kategorii hororů a sci-fi. Všechny čtyři povídky měly něco do sebe, odlišná témata - co měly společné ? Divné počasí přece :) Oceňuji, že i během některých scén v povídce "Nabito" se dokáže čtenáři zvedat žaludek a zároveň ho to dokáže rozesmát.. 5 hvězd.. jak v Sarajevu
Nevím, zda je to tím, že patřím do mladé generace a nerozumím archaickému jazyku, v jakém je dílo napsáno, nebo tím že nemám vkus, ale knížka mě absolutně nebavila, až na pár krátkých povídek, které jsme četli na střední v rámci povinné četby (Jak si pan Vorel nakouřil pěnovku a doktor Kazisvět). První a poslední povídka mi přišla jako mučení, nebavilo mě číst stále o tom jak se v baráku lidi drbou a řeší kde kdo co řekne, čekal jsem nějakou větší zápletku.. Vyústilo to v to, že jsem si už jen odpočítával stránky do konce a přemlouval se, ať to dočtu. Možná je to stěžejní dílo české literatury, ale mě to nijak extra k srdci nepřirostlo, a nejspíš si to už nikdy nepřečtu.