Silvisek komentáře u knih
Ani jsem to nedocetla. Kolem pulky jsem preskakovala co bude dal. Na zacatek nez jsem pochopila co je minulost a pritomnost no treba se vratim k tomu casem.. ale nebavilo me to
Pribeh moc pekny. Je to takova oddechovkaKniha nebyla uplne ta nejlepsi, ale sla..
Tento dil se mi asi libil vice nez prvni. Ale ten konec? Vypada to ze bude asi dalsi dil.. kniha se mi ale opravdu libila, byla dost napinava.
Na zacatku se mi to nejak nelibilo a rikala jsem si jak to vubec bude. V pulce uz jsem nedokazala prestat cist. Ke konci jsem uronila i slzu.. a konec??? Neuveritelne prekvapeni
Tak kniha se mi docela libila
Kniha se mi libila. Rozesmala me, obcas rozesmutnela a ke konci dojetim malem ukapla slza kniha je takova oddechovka a chvilema jsem si vzpomnela na Popelku
Kniha mi prisla velmi smutna. Dalo by se rict, ze skoro furt jsem mela nakrajickunevim co na to rict jestli se mi libila nebo spise mi bylo z knihy skoro smutno
Kdyz jsem cetla recenze, tak jsem se toho docela bala, ale nakonec musim rict, ze se mi kniha libila. Je to takova oddechovka, ale pekna
Neuveritelny pribeh plnych emoci kdyz jsem cetla dej stareho pana, bylo mi z toho dost smutno konec byl super, ze aspon těm dvoum to prineslo stesti a klidale jinak musim rict ze opravdu krasny pribeh a super vzpominky stareho pana
Zacatek trochu jsem nevedela jestli je to pritomnost nebo minulost, pak jsem to pochopila. Dost naponave. U konce jsem z toho mela teda az deprese, jelikoz mam male miminko a cist jak je mrtve bylo pro me sileny. A konec??? Neuveritelny, to jsem opravdu necekala.
Kniha se mi jinak docela libila
Opravdu uzasna serie. Moc me kniha opet bavila. Byla jsem z toho az nervozni jak to vubec vse dopadne. Musim rict, ze se mi libila ze vseho nejvice tato trilogie nez od jinych autoru na tema mafie. Konec byl takovy jako otevreny, takze bude dalsi dil? Pokud ano, moc se na nej budu tesit
No co na to rict, proste opet wau. Je to opravdu napinave. Ke konci mi bylo moc lito Sophie. Na vse sama a citit tu bezmoc je sileny. Az mi bylo do breku, ale nakonec jsem byla rada ze se rozhodla dobre. Doufam ze se rozhodne dobre i s Lucem. Libi se mi vice nez ten druhy. Knihu jsem silene opet hltala. Tesim se na dalsi dil
Musim rict ze to bylo super. Velmi napinave, ze jsem nenohla jen tak se odtrhnout od knizky. Tesim se na dalsi dil
Opravdu opet krasny pribeh od teto autorky. Bylo to dost napinave a krasne. Opravdu silne osobnosti obe hlavni postavy.
Opet uzasny dil od autorky. Kniha se mi moc libila.
Uzasna kniha. Velmi napinave a obcas dojemne. Konec jsem az uronila slzu dojetim. Pribeh se mi moc libil jako ostatni. Tesim se na dalsi.
Uzasna kniha. Velmi silny dej. Kniha se mi moc libila.
Uzasna kniha. Stale jsem cetla a nemohla jsem prestat. Minulost byla moc bolestna az jsem ronila slzy. Neumim si prectavit prijit o dite ci o milovanou polovicku. Opravdu krasna kniha. Stalo to za to si ji precist a jsem zvedava na dalsi dil
Kniha byla super. Opravdu se mi moc libila. Bylo to napinave.