simona5843 simona5843 komentáře u knih

Voľba Voľba Nicholas Sparks

Zo začiatku som s knihy mala zmiešane pocity ale postupne ako som sa viac začítavala do príbehu tak tie pocity zmizli.Smutný no krásny príbeh.V knihe sa prelína minulosť a súčasnosť čo ja zbožňujem v knihách takže za mňa spokojnost. Nicholas Sparks ma opäť nesklamal. :)

14.09.2017 5 z 5

Kráľovná v tieňoch Kráľovná v tieňoch Sarah J. Maas

Prvá dva diely tejto série ma nebavili ale tretí diel a tento bol jednoducho úžasný.Dej bol napínavý a akčný.Autorka si pripravila pre čitateľa mnoho zvratov a prekvapení.Akciu,mágiu,súboje a lásku to všetko sa v tejto knihe skvelo premiešavalo.Teším sa na ďalší diel :)

10.09.2017 5 z 5

Všetko príšerné aj krásne Všetko príšerné aj krásne Bryn Greenwood

Uf dočítala som to no ale čo napísať tak to vôbec netuším. Stále som totiž som na vážkach či sa mi príbeh páčil alebo to bolo zvrátene. Príbeh je drsni a autorka ho napísala tak ako sa to určite deje aj v skutočnosti aj keď tato kniha bola fikcia.V hlave mám asi milión myšlienok a v sebe mám takí istý počet pocitov.Musím porozmýšľať...

23.08.2017 4 z 5

Tri kroky do pekla Tri kroky do pekla Miroslava Varáčková

Autorka sa nebála v tejto knihe riešiť veľmi citlivú a dovolím si tvrdiť aj kontroverznú tému.Kniha sa mi dostala pod kožu a dlho po prečítaní som o nej premýšľala. Silný a smutný príbeh ktorý odporúčam.

21.08.2017 5 z 5

Návrh Návrh Elle Kennedy

Viem veľmi dobre že táto kniha je jedno veľké kliše a že takých príbehov bolo aj bude ale tato kniha je jednoducho úžasná. Autorka píše pútavo a kniha sa vám bude veľmi ťažko odkladať.Plusom je aj humor a aj to že hlavná hrdinka ma mozog. :D

21.08.2017 5 z 5

Hra o tróny Hra o tróny George R. R. Martin

Seriál som videla ako prvý no bohužiaľ vôbec ma nebavil preto som knihu mala doma veľmi dlho až som si nakoniec povedala že to skúsim a keby ma nebavila tak ju jednoducho odložím.Tato kniha je úžasná. Napínavý dej,zvraty,intrigy,nechutne hry mocných a láska v rôznych podobách.Pri knihe som sa nenudila a teším sa na ďalšie diely. :)

Rockový sen Rockový sen Monika Wurm

Na Rockový sen som sa veľmi tešila a nebola som sklamaná.Skôr naopak,tento diel sa mi dokonca páčil viac ako prvý diel.Varujem dopredu,Melody je úplne opak Sunshine a nie každému môže byť po chuti jej správanie.

Údolí rozhodnutí Údolí rozhodnutí Marcia Davenport

Skvelá kniha pri ktorej som sa vôbec nenudila.Autorka píše pútavo a rozhodne túto knihu odporúčam :)