SimonaP SimonaP komentáře u knih

Ďáblova cesta Ďáblova cesta Robert Bryndza

Kniha se hezky čte, příběh jasně plyne, vše je srozumitelně vyprávěné, bavilo mě to.

10.11.2024 4 z 5

Za zamčenými dveřmi Za zamčenými dveřmi Freida McFadden

Knížka byla čtivá, napínavá, rychle jsem jí přečetla.

02.06.2024 4 z 5

Šifra Šifra Isabella Maldonado

Přišlo mi to hloupé, nevěrohodné, utahané, konec rychlý. Nic moc.

12.12.2023 2 z 5

Tichý pláč Tichý pláč Lisa Regan

Čtivé to bylo, to ano, SPOILER ale nemyslím si, že prokazovat se cizí identitou někoho, kdo je oficiálně mrtvý,zvlášt při jednání s úřady-sňatek, je takhle jednoduché, a to ani v Americe. A za další, neříct takhle důležitou věc při únosu dcery, to už je hodně přitažené za vlasy. Takže kniha čtivá, ale plná nesmyslů.

19.11.2023 2 z 5

Rodinná dovolená Rodinná dovolená Shalini Boland

Kniha mě bavila moc, přečetla jsem ji za dva dny, zajímalo mě, kdo a proč za tím stojí. Akorát jsem nechápala, proč Beth chtěla neustále trávit čas se svým manželem, který byl absolutně nesnesitelný

30.09.2023 4 z 5

Uteč, dokud můžeš Uteč, dokud můžeš Rebecca Zanetti

Tak tohle mě nebavilo. Nebyla to detektivka ani thrilller. O sériového vraha se nikdo nezajímal, prozradil se vlastně sám, řešilo se tam hlavně, co má kdo na sobě, kdo je jak mužný, ženy úchvatně křehké, neustálé popisy barvy očí. A genialitu Laurel nepředvedla ani trochu, nikoho nevypátrala ani se o to nesnažila. Další díl už číst nebudu.

31.03.2023 2 z 5

Zavři oči Zavři oči Michael Robotham

Napínavé, čtivé. Bavilo mě to. Smutný konec...

05.03.2023 4 z 5

Nečekané přiznání Nečekané přiznání Lisa Regan

Knížka byla čtivá, bavila mě, i když trochu nepochopitelné, co Gretchen skrývala 20 let a přitom byla policistkou.

17.09.2022 3 z 5

Až na kost Až na kost Ellison Cooper

Knížka čtivá, napínavá, ale co ten konec? Nutně potřebuji další díl.

04.09.2022 4 z 5

Kdo seje vítr Kdo seje vítr Hans Rosenfeldt (p)

Opět skvělý díl. Ústřední dvojici vrahů jsem ovšem fandila a přála jsem si, aby se na seznamu dostali co nejníž, než je chytí. Ale co ten Billy? A co teprve Tim? Nutně potřebuji další díl ....

22.08.2022 4 z 5

Doručovatelky Doručovatelky Alex Smith (p)

Kniha mě nezaujala. Nechápu, proč si pozvali na pomoc s únosem detektiva se třemi uvřískanými dcerami, kdy jejich uklidňováním, přebalováním a kakáním, se autor věnuje víc než samotné detektivní linii. Jestli tím chtěl autor knihu ozvláštnit nebo udělat vtipnou, u mě se mu to nepovedlo. Další knihy v sérii si přečtu, až dcery překonají období vzdoru.

29.07.2022 2 z 5

Seznam hostů Seznam hostů Lucy Foley

Kniha se krásně četla, držela v napětí, co se komu vlastně stalo. Autorka opět nezklamala, Štvanice mě taky bavila.

19.12.2021 4 z 5

Kyselé třešně Kyselé třešně Lenka Chalupová

Autorka prostě umí vyprávět. Každá její knížka je originální a tahle ještě navíc bohužel podle skutečných událostí, o kterých jsem vůbec nevěděla.

06.11.2021 4 z 5

V temnotě V temnotě Mike Omer

Knížka se mi moc líbila, nechybělo napětí a i humor. A v žádné knize, kterou jsem dosud četla, nikdo nemluvil o požitcích z jídla tak jako Zoe. Skvělé.

30.07.2021 4 z 5

V mysli vraha V mysli vraha Mike Omer

Čtivá, napínavá kniha, bavila mě moc.

11.03.2021 4 z 5

Chůva Chůva Gilly Macmillan

Knížka čtivá, poutavě psaná, zajímalo mě, jak to vlastně celé bylo.

22.10.2020 4 z 5

Vražedný rozsudek Vražedný rozsudek Andreas Gruber

Knížka byla čtivá, bylo zde plno zvratů, ale přišla mi až překombinovaná a občas jsem se ztrácela v přepínání na dvě vypravěčské linie. Vražedná lhůta se mi líbila víc.

24.05.2020 3 z 5

Skryté karty Skryté karty Angela Marsons

Knížka čtivá napínavá, konec smutný. Jediné co se mi nelíbilo bylo, že šla Kim za Alex do vězení pro názor. To jako vážně? Proč jí dávají pocit, že je výjimečná a nenechají ji tam shnít?

05.05.2020 4 z 5

Devátý hrob Devátý hrob Stefan Ahnhem

Hrozná slátanina dvou dějových rovin, nesympatičtí vyšetřovatelé, kteří se chovají nesmyslně, těhotná superhrdinka, která v sedmém měsíci s dvojčaty vyběhne sedm pater a doběhne autobus za dvě zastávky. O divném konci ani nemluvím. Co to jako mělo být?

08.03.2020 2 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Knížka byla napínavá, s tajemnou atmosférou, netušila jsem do poslední chvíle, kdo za tím vším je.

02.02.2020 4 z 5