_sjuu_ komentáře u knih
Kniha mě moc nezaujala - nebyla nejhorší, ale vracet se k ní nebudu
druhá nejoblíbenější od Viewega, 100% lepší než film! :)
Má nejoblíbenější od Viewega, ale vracet se k ní asi nebudu
použita pro výplň času u opalování, moc mě nenadchla, vrat se k ní nebudu
námět dobrý, ale kniha mě nebavila - zahození ji někam do kouta bránila akorát blížící se maturita
překrásná, ikdyž velmi smutná - určitě se k ní někdy vrátím :)
Knihu jsem si musela zařadit do seznamu literatury k maturitě- jinak bych na ni nikdy nenarazila, poezii ráda nemám a ani ji většinou nerozumím, ovšem toto mě velmi mile překvapilo :)
Ke knize jsem měla celkem předsudky, nicméně mě mile překvapila :)
nevím, jestli jsem byla ve špatném rozpoložení, nicméně kniha mě vůbec nebavila, přečetla jsem ji sice za 1 den, ale kdybych si průběžně nepoznamenávala děj, tak do maturity (možná i za týden) vůbec netuším o čem byla,.
další z knih, nutná maturitě - přiznám se: vůbec mě to nebavilo, film mi přišel mnohem lepší
Krásný a dojemný příběh, ovšem část knihy, kde rybář bojuje s rybou, mě hodně nebavil - bylo to pro mě nekonečné
jedna z knih z povinné četby k maturitě - kniha se mi docela líbila, ale měla jsem dost problém se staročeštinou - špatně se mi to četlo
nejoblíbenější ze seznamu literatury k maturitě ♥ ráda se k ní někdy vrátím
Naprosto úžasná knížka - jen na ty přenádherné fotky bych se mohla dívat celý den :)
čteno cca ve 12 letech, z knihy jsem byla v té době nadšená :)
knihu jsem četla tak ve 12letech, příběh mě bavil - viděla jsem se v tom :D je to na cílenou skupinu hezky napsáno, takže klidně můžu doporučit :)
knihu jsem dostala od příbuzných tak ve 12 letech. převážná většina informací byla pro mě zbytečná (věděla jsem - nebo se mě netýkala - alkholismus, rozvod rodičů, ..) zbytek byl celkem fajn (tip na domácí masky,..). Kniha je psaná formou otázek a odpovědí, přičemž odpovědi jsou stručné, jasné a hlavně "rozumné" (žádné šílené zdrobněliny, slang,. přesto působí, jak by slečnám radila nějaká kamarádka,. :) )
Pro slečny v pubertě asi super :) už je to sice spousta let, co jsme knihu naposledy četla, ale myslím, že se mi líbila. V knize jsou navíc občas různé hlášky ze třídy, perličky z písemek, (pro cílovou skupinu) zajímavá vyhodnocení anket a testíky, které si mohou slečny vyplnit - je to příjemné zpestření :)