Slípa Slípa komentáře u knih

První hrob napravo První hrob napravo Darynda Jones

Výborná knížka! Úplně mi vyrazila dech :). Napětí, humor, romantika... od všeho tak akorát. Prostě krásně napsáná a neuvěřitelně chytlavá knížka! A hlavní hrdinka boží - já to nevydržela a mnohokrát prskala smíchy :)

12.02.2015 5 z 5

Magie útočí Magie útočí Ilona Andrews

Úžasně chytlavá série... ani jeden díl mě nezklamal!

23.09.2013 5 z 5

Blankytné hříchy Blankytné hříchy Laurell K. Hamilton

Až po tento díl mi to přišlo jako zajímavá série... ale tady už mě to značně nudilo :(. Škoda. Všechny předchozí díly byly super a zhltla jsem je jako malinu, tento díl jsem nedočetla. Komu se to líbí, doporučuji sérii Kate Daniels - parádní!

23.09.2013 1 z 5

Království Království Amanda Stevens

Ano, tento díl byl opravdu velice povedený! Už dlouho se mi nestalo, abych se až tak moc do nějaké knihy zažrala... přečetla jsem jedním dechem. Prostě super :-)

04.02.2015 5 z 5

Prorok Prorok Amanda Stevens

Tenhle díl mě mírně zklamal...ne, že by to byla špatná knížka, ale ve srovnání s předchozími skvělými díly byl tohle jen průměr :(. Prostě to bylo už dost přitažený za vlasy...tentokrát jsem to nečetla se zatajeným dechem, ale skoro jsem se musela nutit. Čekala jsem něco strhujícího...a to nepřišlo :(.

11.02.2015 3 z 5

Polibek hříchu Polibek hříchu Keri Arthur

Bída, bída, bída... na to, jak měl první díl hezky našlápnuto bylo tohle nudné, místy přehnaně komplikované a v podstatě mi přišlo, že o ničem :(. Začalo to pěkně, ale už ve třetině jsem se nudila a musela jsem se hodně nutit, abych to dočetla. Pro mě velké zklamání.

21.01.2015 1 z 5

Pro hrst amuletů Pro hrst amuletů Kim Harrison

Po skvělých prvních třech dílech mě tenhle opravdu hodně zklamal a měla jsem vůbec problém ho dočíst :(.

12.05.2014 2 z 5