Polibek hříchu přehled

Polibek hříchu
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/176657/bmid_polibek-hrichu-Gqs-176657.jpg 4 279 279

Svět Riley Jensonové je plný nebezpečí a vášně – od záře melbournských mrakodrapů až po pulzující noční kluby. Atraktivní vlkodlačka s kapkou upíří krve v žilách pracuje pro organizaci, jejímž úkolem je dohlížet na bezpečnost nadpřirozených ras. Když se však probudí v opuštěné uličce, nahá a potlučená, ví jen jedinou věc: že jí jde o život. Za několik okamžiků se Riley střetne s tím nejvíce sexy mužem, jakého kdy viděla: svůdný Kade s ocelovými svaly, který svádí svůj vlastní boj o život. Riley, kolem níž se stahují staří milenci i nepřátelé, ví, že ji pronásleduje nový druh zločince. V její krvi se totiž skrývá tajemství, které může stvořit dokonalého bojovníka: pokud ovšem přežije vlastní nebezpečné tužby…... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Fantom Print

Kissing Sin, 2007

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polibek hříchu. Přihlašte se a napište ho.

x-lee-x
12.12.2024 3.5 z 5

Druhý díl byl o něco lepší. Ale první polovina děje se tak trochu táhla. Zato konec měl takový spád, že jsem nemohla přestat číst.

Senza Jenka
07.12.2023 5 z 5

Po přečtení anotací a štítků by člověk čekal banální upírsko-vlkodlačí slátaninu podřízenou erotické lince. Nečekala jsem, že to bude mít skutečný náboj. Vlastně to není ani nijak zvlášť "nadpřirozené". Vlkodlaci a kožoměnci i upíři jsou běžnou součástí společnosti a děsivé přízraky, které Riley ohrožují, jsou produktem genetického inženýrství.
Nebýt specifického vlkodlačího folklóru, který bere sex, jako jakoukoliv jinou společenskou aktivitu (tanec), kterou je možné provozovat klidně hromadně a prakticky s kýmkoliv a za kterou není nutné, ani žádoucí někoho odsuzovat, byla by to taková napínavá detektivka. A ten vlkodlačí přístup je vlastně docela osvěžující.
SPOILER:
Líbila se mi postava Mishy a bude mi chybět. S Quinem budou zřejmě potíže a Kellen... no uvidíme. Líbí se mi i Kade.

Duchoslp
14.12.2021 3 z 5

Pokud se čtenář povznese nad Riley sexuální apetit, dostává se k dobrodružství plné intrik a magie. Takové oddechové čtení.

Kniha Polibek hříchu v seznamech

Keri Arthur