Polibek hříchu přehled
Keri Arthur
Strážkyně Riley Jensonová série
Svět Riley Jensonové je plný nebezpečí a vášně – od záře melbournských mrakodrapů až po pulzující noční kluby. Atraktivní vlkodlačka s kapkou upíří krve v žilách pracuje pro organizaci, jejímž úkolem je dohlížet na bezpečnost nadpřirozených ras. Když se však probudí v opuštěné uličce, nahá a potlučená, ví jen jedinou věc: že jí jde o život. Za několik okamžiků se Riley střetne s tím nejvíce sexy mužem, jakého kdy viděla: svůdný Kade s ocelovými svaly, který svádí svůj vlastní boj o život. Riley, kolem níž se stahují staří milenci i nepřátelé, ví, že ji pronásleduje nový druh zločince. V její krvi se totiž skrývá tajemství, které může stvořit dokonalého bojovníka: pokud ovšem přežije vlastní nebezpečné tužby…... celý text
Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2013 , Fantom PrintOriginální název:
Kissing Sin, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polibek hříchu. Přihlašte se a napište ho.
Po přečtení anotací a štítků by člověk čekal banální upírsko-vlkodlačí slátaninu podřízenou erotické lince. Nečekala jsem, že to bude mít skutečný náboj. Vlastně to není ani nijak zvlášť "nadpřirozené". Vlkodlaci a kožoměnci i upíři jsou běžnou součástí společnosti a děsivé přízraky, které Riley ohrožují, jsou produktem genetického inženýrství.
Nebýt specifického vlkodlačího folklóru, který bere sex, jako jakoukoliv jinou společenskou aktivitu (tanec), kterou je možné provozovat klidně hromadně a prakticky s kýmkoliv a za kterou není nutné, ani žádoucí někoho odsuzovat, byla by to taková napínavá detektivka. A ten vlkodlačí přístup je vlastně docela osvěžující.
SPOILER:
Líbila se mi postava Mishy a bude mi chybět. S Quinem budou zřejmě potíže a Kellen... no uvidíme. Líbí se mi i Kade.
Pokud se čtenář povznese nad Riley sexuální apetit, dostává se k dobrodružství plné intrik a magie. Takové oddechové čtení.
Kniha Polibek hříchu v seznamech
2013 | Volání úplňku |
2013 | Polibek hříchu |
2015 | Nebezpečné hry |
2014 | Smyslné zlo |
2018 | Nejtemnější polibek |
Druhý díl byl o něco lepší. Ale první polovina děje se tak trochu táhla. Zato konec měl takový spád, že jsem nemohla přestat číst.