Nejtemnější polibek přehled
Keri Arthur
Strážkyně Riley Jensonová série
Nebezpečí ji rozpaluje. Vášeň ji činí nebezpečnou. Riley Jensonová loví zloduchy – a dělá to s osobitým stylem. Riley s upíří krví kolující v žilách a s nadpřirozeným vlkodlačím čichem na nebezpečí nosí lodičky z hadí kůže a nekompromisně se vrhá do nejnovějšího případu: má chytit vražedkyni, jejímiž obětmi jsou promiskuitní ženy z lepší společnosti a bohatí a mocní muži, s nimiž se scházely. Pro Riley však případ nabere mrazivý zvrat, když se objeví druhý zabiják, který za sebou nechává cestičku ze zohavených těl: šílený mladý upír, který si vybírá oběti na základě minulosti poznamenané tragédií. Riley ví, že má dostatek schopností i důvtipu k tomu, aby chytila dva sériové vrahy najednou… dokud jeden z nich neudeří na její vlastní pevně sevřený klan – a dokud do jejího života opět nevstoupí jeden sexy upír, aby jí pomohl při lovu. Jmenuje se Quinn. Žije snad už celou věčnost, prolil krev a dělil se o rozkoše… a je jediným mužem, nad nímž nemá Riley absolutně žádnou kontrolu…... celý text
Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2018 , Fantom PrintOriginální název:
The Darkest Kiss, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nejtemnější polibek. Přihlašte se a napište ho.
Jupí, vrátil se Quinn.. Nic jiného pozitivního mě nenapadá. Každý díl této série je v podstatě stejný, mívám okamžiky, kdy bych i ty 3 hvězdičky dala, ale nemohu z respektu k jiným knihám a svému měřítku hodnocení.
Kniha Nejtemnější polibek v seznamech
2013 | Volání úplňku |
2013 | Polibek hříchu |
2015 | Nebezpečné hry |
2014 | Smyslné zlo |
2018 | Nejtemnější polibek |
Tentokrát má proti sobě Riley dva silné protivníky, navíc jeden z nich zasáhne přímo její nejbližší. V jejím osobním životě se znovu objevuje Quinn a snad se blýská na lepší časy.