sloninka sloninka komentáře u knih

Agónie a extáze Agónie a extáze Irving Stone (p)

Jeden z nejlepších historických románů, který jsem četla. Prvních 60 stran jsem se nemohla do knihy začíst, ale pak nabrala spád, vtáhla mně do děje a přečetla jsem ji jedním dechem. Michelangelovým dílem jsem byla nadšená, když jsem byla v Itálii, takže přečtení jeho životopisu byla samozřejmost a kniha mně nadchla. Je už to tak 10 let co jsem ji četla a rozhodně se na ni chystám znova. A všem milovníkům historie ji doporučuji.

14.01.2014 5 z 5

Andělská hra Andělská hra Carlos Ruiz Zafón

Něco mi zde oproti předchozí knize autora chybělo, možná spád. Měla jsem problém dočíst.

11.04.2020 3 z 5

Deset malých nadechnutí Deset malých nadechnutí Kathleen A. Tucker

Oddechovka pro sedmnáctileté :-)

08.10.2016 3 z 5

Misery Misery Stephen King

Kniha se mi moc líbila, rozhodně doporučuji přečíst pokud máte rádi horory a typický Kingův styl. Sice to pro mě není nejlepší Kingova kniha a nenadchla mě natolik abych se k ní ještě někdy vrátila, ale rozhodně jsem s ní strávila pěknou chvilku.

14.09.2014 4 z 5

Letní zahrada Letní zahrada Paullina Simons

V porovnání s prvními dvěma díly neměla kniha vůbec žádný spád. Už od začátku jsem se pořád musela přemlouvat, abych četla dál. Nakonec jsem došla do poloviny a tam definitivně skončila.

14.09.2014 1 z 5

Měděný jezdec Měděný jezdec Paullina Simons

Kniha je hodně čtivá. První polovinu jsem přečetla jedním dechem, pak přišla pasáž jak z červené knihovny ale závěr opět dokázal strhnout. Celkově můžu knihu doporučit.

19.04.2014 4 z 5

Švábi Švábi Jo Nesbø

Z mé strany spokojenost. Příjemná oddechovka na víkend. Autor mně opět nezklamal. Rozhodně nelituji, že jsem ji četla a určitě přečtu další.

16.02.2014 4 z 5