SMITH SMITH komentáře u knih

Láska je chyba v programe Láska je chyba v programe Maxim E. Matkin

" Manželstvo bez lásky znamená lásku bez manželstva "

Stajpen v kníhkupectve narazil na Kimi. Čítala si v knižke Láska a manipulácie a zamyslene robila fialové žuvačkové bubliny . Stajpena na Kimi odjakživa udivovalo , že skutočne vzbudzovala dojem , že jej je jedno , ako na koho pôsobí .
- Manipuluješ , alebo si manipulovaná ? - spýtal sa Stajpen.
-Takéto príručky sú ako knihy o chorobách . Radšej nečítať , lebo hneď na sebe spozoruješ príznaky . Čítam si to desať minút a už sa začínam cítiť ako totálna chuderka, ktorej všetci ubližujú .-

04.03.2013 5 z 5

Poznáváme elektroniku I. Poznáváme elektroniku I. Václav Malina

Celá séria kníh je určená pre začiatočníkov , ktorý sa chcú venovať elektronike . Názornou a pútavou formou sú podávané princípy elektronických javov , popisy charakteristík súčiastok a obvodov . Všetko je odskúšané aj na praktických konštrukciach

20.11.2024 5 z 5

Elektronika bez balastu Elektronika bez balastu Otto Limann

Výborná kniha o elektronike , v ktorej je vysvetlené všetko čo by mal vedieť človek zaoberajúci sa elektronikou . Samozrejme informácie sú poplatné dobe vydania .

20.11.2024 5 z 5

Sára Sára Dominik Dán

Čítam danovky chronologicky a tak je vcelku zaujímave sledovať ako sa mení autorov štýl písania a aj charaktery postáv ...

To to bolo slabšie dielo ...

10.08.2017 3 z 5

Nástroje temnot Nástroje temnot Alfred Price

Kniha sa zaoberá rádiovým a proti rádiovým bojom počas WWII . Hlavne je zameraná na radary a prístroje na zisťovanie prítomnosti a smeru letu lietadiel .

16.02.2016 5 z 5

Ve jménu ďábla Ve jménu ďábla Dieter Breuers

Výborná kniha popisujúca prenasledovanie "Čarodejníc" počas stredoveku . Príjemnou formou podáva fakty z tej to doby , fakty , ktoré sú veľmi znepokojujúce . Škoda len , že sa zameral viac menej len na Nemecko (teda oblasť dnešného Nemecka ) .

13.11.2015 5 z 5

Muž, který chtěl být šťastný Muž, který chtěl být šťastný Laurent Gounelle

Ale jo , dá sa :-) Nie je tam nič čo by človek ešte nepočul , nevidel a nezažil ... Stačí sa len trocha zastaviť ...

13.11.2015 4 z 5

Stalingrad - Každý dům, každé okno, každý kámen Stalingrad - Každý dům, každé okno, každý kámen Miloslav Jenšík

Pravdupovediac ma tá to kniha sklamala . Očakával som opisne podanie zážitkov z tejto prelomovej udalosti , ale boli tam len útržky nejakých rozprávaní a fakty roztrúsené po knihe ...

13.11.2015 2 z 5

Úplne najviac Úplne najviac Maxim E. Matkin

To to nie je Matkin ...

14.07.2014 1 z 5

Žiadne prudké pohyby Žiadne prudké pohyby Maxim E. Matkin

No nenadchlo . Dej predpokladateľný , vláčny , malo dynamický .

04.03.2013 3 z 5

Nie na ústa Nie na ústa Maxim E. Matkin

Podľa mňa jeho / jej najlepšia kniha . Surová , čistá , cynická a bohužiaľ pravdivá .

04.03.2013 5 z 5