Láska je chyba v programe přehled

Láska je chyba v programe
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/16062/bmid_laska-je-chyba-v-programe-0G6-16062.jpg 4 167 167

Matkin opäť dokazuje, že je dobrý pozorovateľ so zmyslom pre čierny humor a pointu. V románe Láska je chyba v programe tridsiatnik Stajpen rieši zložitý citový prepletenec so svojou priateľkou Zoe, s priateľkou svojho brata Korbena Sony a s expriateľkou Kimi. Popritom pomáha matke (ne)zostať s otcom a priateľovi Skalárovi (ne)zostať pri zdravom rozume, všetko podfarbené sarkastickými komentármi o živote, práci a láske. Štýl je ľahký, svieži a prudko čitateľný. Ženy sú krajšie a inteligentnejšie, muži citlivejší, rodičia trápnejší, sex búrlivejší a rozchody bolestnejšie ako v skutočnosti. Kniha Maxima E. Matkina Láska je chyba v programe je pravdivejšia ako život...... celý text

Romány Literatura slovenská
Vydáno: , Slovart (SK)

Láska je chyba v programe, 2004

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska je chyba v programe. Přihlašte se a napište ho.

Sixtínka
13.12.2024 4 z 5

Dala som autorovi druhú šancu a musím povedať, že som rada. Páčilo sa mi to viac než Polnočný denník. Tempo je svižné, číta sa to ľahko, príbeh pobavil. Taká fajn oddychovka na odreagovanie.

Corso
09.07.2021 2 z 5

Mam s tymto romanom zvlastny zazitok. Cital som ho na pokracovanie v prilohe novin Pravda ked to vychadzalo cez vikendy. Ani trt si uz nepamatam, ale viem ze som predtym tiez precital prvy Matkinovej roman, a na toto som sa vtedy celkom tesil. Take... telenovelove, laska bla bla bla, tazky zivot bla bla bla, sklamanie bla bla bla, co s tou mojou frajerkou bla bla bla. Aj som to mal odlozene, take povytrhane velke novinove lajstra, potom som to vyhodil. Napriklad som si z Pravdy strihal aj Garfielda a Dilberta... komiksove stripy, tie som nevyhodil dodnes. :)

lacola
23.11.2018 4 z 5

Trocha depresivní román od Matkina. Popisuje mizérii (některých) vztahů a snaží se nám vnutit názor, že láska vztahy pouze komplikuje. Čteno ve slovenštině.

Kniha Láska je chyba v programe v seznamech

2004  71%Láska je chyba v programe
2011  67%Miluj mě ironicky