Smrtka92 Smrtka92 komentáře u knih

Pověsti tajemných míst Pověsti tajemných míst Vendula Dvořáčková

Miluji prostě pověsti, báje a legendy. V téhle knize mě dost překvapilo, že i v Česku jsem (podle legendy) měli vlkodlaka kdo by to řekl.

Dóóóst dobrá rodinka Dóóóst dobrá rodinka Karen McCombie

Knížka pro nudné či depresivní nálady vykouzlí úsměv na rtech i když vám do smíchu fakt není. Dokonale mi připomíná mé vylomeniny z těchto let puberťáka :D

Čarodějnický slabikář Čarodějnický slabikář Marcela Košanová

No kniha zajímavá hlavně základy, ale teda některé ta rádoby magické recepty fakt děs ty bych teda nezkoušela ani za nic :D. No fakt kdyby jedl kus ze svého chlapa (nehty, chlupy či tak)

Zamilovaní andělé Zamilovaní andělé Lauren Kate

Zajmavé navázání autorky na její předchozí knihy. Moc se mi líbila. A tak 100% doporučuji.

24.01.2015

Báje a pověsti hvězdné oblohy Báje a pověsti hvězdné oblohy Jelena Vladimirovna Šironina

Jelikož miluji pověsti, báje a legendy tato kniha mě zaujala hned od začátku a to že vysvětluje i proč vznikly souhvězdí, které vidíme na obloze byla báječná věc na víc. Kniha je i obohacena dalšími zajímavými věcmi.

24.01.2015

Interview s upírem Interview s upírem Anne Rice (p)

Kniha se mi líbila víc jak film. Jsou tam i věci, které ve filmu nebyli a to mě vždy u knih dost zaujme. Už se těším až si přečtu další knihu od této autorky "Upír Lestat ".