snilek.holka | Komentáře u knih | Databáze knih

snilek.holka snilek.holka komentáře u knih

Holky někdy koušou Holky někdy koušou Chloe Neill

U téhle knihy nemůžu říct, zda by to bylo nějak užasné a ani zas tak špatné. Na hlavní hrdinku jsem si moc dlouho nemohla zviknout, a ve výsledku ani nevím, jestli se mi to podařilo. Každopádně asi další díl ještě vyzkouším

01.04.2015 3 z 5

Prvních 100 Prvních 100 Kass Morgan

Kniha mě moc nebavila...puvodně bych jí ale asi dočetla nebýt toho, že mi každý tvrdil, že seriál je lepší. To se za tak často podle mě nestává. A tak po shlédnutí prvního dílu, jsem knihu zaklapla a už jí neotevřela. Musím řít, že seriál je užasný!

01.04.2015 2 z 5

Jeden hrob za druhým Jeden hrob za druhým Jeaniene Frost

Achjo...nebudu se moct jen tak s Cat rozloučit....Ona je prostě užasná a já každou tuhle knihu hltám od začátku až do konce

12.03.2015 5 z 5

Šachovnice bohů Šachovnice bohů Richelle Mead

Prvně jsem z toho byla nadšená. Anotace vypadala tak dobře, že jsem se nemohla dočkat až se do toho začtu. Po několika stránkách mé nadšení pomalu vyprchávalo. Ve výsledku, jsem z toho pekelně zklamaná

12.03.2015 2 z 5

Selekce Selekce Kiera Cass

Jednoduché, čtivé, pohlcující a s krásnou obálkou :) Co víc říct

17.02.2015 4 z 5

Ženy z bloku 10 - Lékařské pokusy v Osvětimi Ženy z bloku 10 - Lékařské pokusy v Osvětimi Hans-Joachim Lang

Myslím, že člověk u tohohle žánru ani nemusí dodávat, že některé události tam jsou opravdu strašné. Už mnoho knih nám dokázalo ( nájm, těm co to slýchají čistě jenom z filmu a knížek ), že světová válka byl katastrofální a o osvětimi ani nemluvě. Jediné, pro mě , velké mínus byl fakt, že kniha byla zahlcena daty a jmény a to poměrně v takovém množství, že si je čtenář nemuže zapamatovat ani kdyby chtěl. TAkže to je podle mě tak trochu zbytečné...

17.02.2015 3 z 5

Pustina Pustina Moira Young

To jak jsem byla nadšená z prvního dílu odhaduje, jak z toho druhého jsem zklamaná...Všechno co se mi v prvním díle líbilo, že není typické, tak v druhém z toho všeho nechybí asi nic. Takže o nějaké originalitě se nemůže vubec mluvit

28.01.2015 3 z 5

Krvavá cesta Krvavá cesta Moira Young

Z téhle začínající série , mám opravdu velmi dobrý pocit! Žádný typický milostný trojúhelník, příběh je napínavý a podle mě to není ani nic okoukaného! Opravdu hodně mě to nadchlo a mám radost, že Saba není žádná typická husička :)

28.01.2015 5 z 5

V šedých tónech V šedých tónech Ruta Sepetys

Bylo to opravdu zajímavé čtení a určitě nelituju, že jsem tuhle knihu četla! Byla mi doporučena od kamarádky a já jí musím určitě poděkovat. Líbilo se mi to

28.01.2015 3 z 5

Hot Boys Hot Boys M. T. Majar (p)

hodně lehké počtení. Nechybí tomu sice místy správný vtip, ale nic co by člověka vyloženě nadchlo...takový pruměr, který nepotěší, ale ani neurazí. Kniha pro zahnání nudy :)

18.01.2015 3 z 5

Návrat Návrat Sophie Jordan

Nějak se nemužu u téhle autorky rozečíst. Nemužu se do toho dostat a často jsem se u knihy nachytala jak jsem sice četla, ale myšlenkami jsem byla uplně někde jinde. Často jsem se musela okřiknout, abych knize věnovala patřičnou pozornost !

28.12.2014 3 z 5

Banka těl - Mladší Banka těl - Mladší Lissa Price

Nápad jistě zajímavý,ale styl psaný byl pro mě mírně nudný. Nutila mě to do číst moje zvědavost nad tím, jak to všechno dopadne. Kdyby byl děj o něčem mít zajímavém asi bych to ani nedočetla !

28.12.2014 3 z 5

Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

Tohle me opravu nadchlo...bylo to napínavé a to knize určitě přidává na hodnotě!

28.12.2014 4 z 5

Den co den Den co den David Levithan

Nebylo to vubec spatne

28.12.2014 4 z 5

Legenda Legenda Marie Lu

Moc povedené. Strašně ted ujížím na takových knihách, takže promě to bylo opravdu velmi dobré. Už se nemužu dočkat na druhý díl

24.11.2014 4 z 5

Chvíle před koncem Chvíle před koncem Lauren Oliver

Tohle pro mě bylo jako něco co už jsem dávno četla a nebo viděla. V podstatě předem jsem odhadla každou situaci a věděla jsem dávno předtím , kde je ten problém, než hlavní hrdinka...

24.11.2014 2 z 5

Jestli zůstanu Jestli zůstanu Gayle Forman

Tohle bylo moc hezké....Hrozně se mi to líbilo i když to bylo smutné. Co jsem taky čekala že :)

24.11.2014 4 z 5

Stín noci Stín noci Deborah Harkness

Jako první díl tak ani tento nezklamal...Dokonce i když historické knihy mě moc nebaví,tohle mě nadchlo. Nevím co víc k tomu dodat...je to super série :)

07.11.2014 4 z 5

Milenka pout zbavená Milenka pout zbavená J. R. Ward (p)

Tahle série mi jednak příjde nekonečná a jednak jak na horské dráze. Chvílku moc dobré pak zase horší, naštěstí tenhle díl patří k těm lepším dílum a byla jsem opět ráda za společnost chlapů z bratrstva. Navíc na Payne jsem se hrozně těšila, protože na mě působí příjemným dojmem.

28.10.2014 3 z 5

Smyslné zlo Smyslné zlo Keri Arthur

Nějak se do toho nemůžu dostat. Chvilku se mi zdá že to pujde, že to není tak špatně a pak příjdou zase pasáže, které mě od toho názoru zase odvrátí. Mám na to rozporuplné pocity.

28.10.2014 2 z 5