snilek.holka

Tahle série je pro mě jeden velký otazník. Moc mi nesedí styl psaní a hlavní hrdinky mě vždycky něčím štvou ale má to stoupající tendenci. Druhý díl byl prostě lepší.

“Stejně tak jako se já nemusím dotknout každého člověka, abych ho zabil, ani ty nemusíš sama svět zapálit, abys byla důvodem, proč hoří.
Tyhle fantasy pohádky mám ráda. Takže mě to dost bavilo a velmi se těším na další díl. Jen toho popisu jak je Mor nádherný by mohlo být míň. Moc se těším na další díl

O kovboji jsem snad ještě nečetla a bylo to moc povedený. Krásný, romantický příběh z krásného prostředí. A bonusová kapitola mě fakt pobavila :)

Neřeším u takových knih podobnost, protože mám pocit, že všechno se něčemu podobá. Ale upřímně jsem v rozpacích jak knihu hodnotit. Čtivé to jistě bylo,ale místy trošku nuda. Druhý díl byl navíc delší a vlastně mám pocit, že mu to spíš uškodilo,než aby tomu bylo naopak.
A proboha, fakt by mě zajímalo, co je v originále místo slova číča, protože jsem pokaždé měla chuť knihu zaklapnout a už se k ní nevracet.
Jako plus určitě hodnotím, že jsme se dozvěděli něco víc o minulosti. A taky, že jsme měli v druhém díle víc Nadira a kapitoly z jeho pohledu.

Nějak nevím, co si o téhle knize myslet. Zanechala ve mě tolik různorodých emocí.
Občas se to četlo velmi dobře, pak se to zase táhlo. A pár věcí tam na mě bylo asi už trošku moc.
Prostředí se mi moc líbilo. Bylo fajn, že se to neodehrávalo ve městě, ale v přírodě.

Ještě nikdy, jsem nečetla, něco takového! I když se v knize nachází varování, moc jsem ho nebrala vážně, protože ledasco se označuje za dark a nakonec to tak strašný není. Ale do prdele co bylo tohle ?
Musím zatleskat jak to bylo napsaný, protože jsem bojovala s nutkáním číst dál a nebo knihu zahodit a dělat, že neexistuje! A tak jsem hltala stránku za stránkou a po dočtení vím, že spát v klidu určitě nebudu.
V knize určitě nejsou sympatické postavy, hřejivé vztahy a nebo loajální přátele a přesto bych nepřála, ani svému největšímu nepříteli, prožívat něco takového.
Autorka má sakra koule, je to tak syrový a tak dobře napsaný! Ani nevím co víc k tomu napsat, snad jen, abyste to varování braly vážně, než se do čtení pustíte…..

"Prosím, neodcházej. Určitě jsi sem přišel, abys ... Co tu vlastně děláváš?Brousíš si drápy? Vyješ na měsíc? "
"Odblešuju se"
Tak strašně moc mě to bavilo. A to se může zdát, že knih o upírech a vlkodlacích je nespočet a těžko se může vymyslet něco nového a přesto. První slovo které mě napadá je osvěžující. Je to jiné a moc dobré. Skvěle jsem se bavila.
Trosku doufám, vzhledem k závěru knihy, že by se z toho mohla stát série a že se tím pádem dostaneme k Sereně a časem třeba i k Owenovi, protože ten mi taky přirostl k srdci.

Moc se mi líbilo, že kniha obsahuje hlubší témata. Ale nejspíš půjdu proti proudu, když napíšu, že mi postavy přišly, nedotazene.
Ale jinak to byl příjemný příběh.

„Dal jsi mi černou kreditku, použila jsem ji.“ Vivian půvabně pokrčila rameny. „Co na to říct? Mám ráda kytky. A boty.“
Překlad: Než jsi odletěl, choval ses jako kretén a já jsem si vylila zlost na tvém bankovním účtu.
Moc pěkný. Tohle se zase povedlo. Postavy mi vážně sedly. Dante se určitě řadí mezi mé oblíbené postavy od této autorky.
Konec byl možná trochu utahaný, ale pořád moc hezky.
A to že se v knize objevil Christian, bylo jako příjemné setkání se starým známým.
Doufám že na další díl nebudeme muset čekat věčnost.

Tak ja nevim…. Četlo se to rychle, ale příběh dost pokulhával. Dost věci mi tam nesedělo. Dost věci mi vadilo a obecně by si takový příběh, zasloužil víc.

Tenhle totální bizár miluju. Je to tak šíleně ujetý a zvrhlý, doufám že vyjde všech X dílu.
Raahosh a jeho strach, ze nebude dost dobrý a Liz, která byla ze začátku dost mrcha, ale časem si vás taky získá, tvoří par, kde bylo víc než jasné že patří prostě k sobě.
Trošku doufám, že by jsme se v příštích dílech mohli dozvědět trošku víc o planetě a o zvyklostech Barbarů. A i kdyby ne, nevadí. Barbaři patří ke knihám po kterých sáhnu vždycky, když mám špatnou náladu a nebo prostě potřebuji rozveselit.

Příběh Damona a Penny se mi snad líbil ještě víc. A upřímně se nemůžu dočkat dalšího dílu. Jenom se bojím aby to nedopadlo jako s předchozí sérii. Aby se dej tak moc nenatahoval až to nakonec ztratí svoje kouzlo…

Zapata mi opět ukázala, ze tohle její parketa. Prostě skvělý! Postavy super, chemie fungovala, humor typický pro Zapatu taky nechyběl. Nevím co víc dodat, protože tahle kniha mi naprosto sedla!

“To ty jsi horou, na které cihlu po cihle postavím svůj hrad. Dokud budeš stát, ja přetrvám. Pokud padneš, padnu s tebou.
Určitě to není kniha ke které se ještě někdy budu vracet. Na druhou stranu nemůžu upřít , že to tajemno, vás nutí číst dál.

"Přestaň vnášet logiku tam, kde vládnou emoce."
Vlastně mě nenapadá co napsat, protože všechno už tu bylo řečeno. Ale i přes to si neodpustím pár slov.
První díl byl možná o fousek lepší, ale jen o sousek, a možná mohl druhý díl mít o pár stran míň , přesto jsem knihu hltala stránku za stránkou. Bez mučení přiznávám, že závěr jsem čekala a i tak jsem do poslední stránky doufala, že se pletu.
Na druhou stranu díky obsáhlosti jsme se víc seznámili s ostatními lidmi.
Strašně se těším na další díl. Miluju to!
,,Jsi moje gravitace.Bez tebe nic v mém světě nefunguje."

Domluvené sňatky nejsou nic nového a přesto se občas stane, že se všechno tak hezky sejde a je to nádherný příběh.
Tady to sice bylo fajn, ale žádná wow senzace se nekonala.
Takový pěkný , pohodový, ničím nevyčnívající příběh.

„Jenom já se tě můžu dotykat, jenom já můžu tvořit jizvy na tvém těle, Raven O‘Neilová.“
Uf. Začátek se dost táhl, ale ve finále to byla vážně šílená jízda.
Když jsem četla zvrhlého krále, neuměla jsem si moc dobře představit, že by byl ještě někdo větší magor než Aiden. Devon se mu přinejmenším vyrovnal a možná i předběhl.
Šílenství v nás má dost trefný název!
Kdo by vlastně nezešílel, kdyby se mu dělo to co Raven.

Pokud by paní Swanová psala návod k použitý pračky, nejspíš bych ho četla se stejným zaujetím, jako každou její knihu. Knihu jsem zhltla jako nic a ano i když se mi pan Masters líbil o chlup víc, pan Spencer zase tolik nezaostával.

Stejně jak moc jsem se těšila na na další díl téhle série, tak jsem zklamaná. Nějak mě to neoslovilo. Celé se mi to strašně táhlo a vlastně mi nesedla ani žádná z postav. Autorka sice píše čtivě, ale tenhle díl nebyl nic pro mě.

“Udělám vám ze života peklo, pronesla věcně.
“Holčičko. Netrpělivě jsem se ušklíbl.
“Mě v pekle ukovali, budu jako doma. Vás ovšem čeká náročných pár měsíců.
S touhle autorkou je to jako cesta nahoru, nebo dolů. Naštěstí tohle byla ta první varianta a Zlomená princezna se řadí k těm skvělým knihám.
Moc se mi líbil vývoj postav. Kdy z holčičky se stávala žena , která chce svuj zivot vzít do svých rukou. A Ranson nejen ze ji pomáhal ale sám se musel vypořádat s pocity které byl zvyklí tlumit.
Je to moc pěkný příběh