Zmámeni

Zmámeni
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543511/bmid_zmameni.jpg 4 22 22

Never After série

< 3. díl

Zlá čarodějnice ze Západu jako princezna drogového podsvětí, Plecháč jako tajný agent a Dorotka jako proradná zmije – vítejte ve světě, ve kterém se hranice mezi dobrem a zlem stírá, kde naši hrdinové nejsou takoví, jací se zdají, a kde se naši oblíbení zloduši dočkají šťastného konce. Nechte se přenést pustošivým tornádem do temného románu inspirovaného Čarodějem ze země Oz. Evelina Westerlyová se vždy řadila k padouchům. Pro svého otce, hlavu jejich rodinného drogového impéria, by udělala všechno. Má plné ruce práce se zahradničením, plánováním pomsty své mrtvé sestry a odstraňováním všech, kteří jí stojí v cestě, a tak nemá čas na nic jiného. A už vůbec ne na vztahy. Při jedné pochůzce narazí v nočním klubu na záhadného krasavce, se kterým prožije vzplanutí vášně, a jakmile ukojí svou tělesnou touhu, nepočítá, že ho ještě nikdy spatří. To však ještě netuší, že se s ním brzy setká znovu… a že se jí představí pod úplně jiným jménem.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

Wretched, 2024


více info...

Přidat komentář

evineckY
dnes 5 z 5

Celá série je naprosto perfektní, ale tento poslední díl je dokonalý !
Jako ve správné mafiánské, drsné, thrillero - romantické knize
nechybělo napětí, vraždy, drogy, zbraně, sex...
Evelina byla chladnokrevná drsňačka, nemilovaná a využívaná a s tím, jak se
srovnala s rodinou, tak to bylo něco !
Nicholas - Brayden - tajný agent a milovník, kterému zůstala jen sestra,
neboť matka se jím předávkovala drogami.
Na konci knihy jsou jejich rozsáhlé dokonalé profily, ze kterých pochopíte
jejich životy do hloubky.
Je to paráda, kterou doporučuji.

Zármutek je zvláštní.
Je to jediný pocit na světě, kterému lidé údajně rozumí,
ale přitom ho vnímají jako přítěž. „Čas zahojí všechny rány, Evie.“
To si nechte.
Čas nezahojí nic. Jen dá pocitům větší prostor, a tak narůstají, kypí a hnijí.

Jita160
včera 5 z 5

(SPOILER) Temný mafiánský román... čekejte oplzlosti,krutost,touhu po pomstě a toxický vztah.
Evelína je mafiánská princezna je členka irského gangu, která je nájemnou vražedkyní a výrobce drog, je neskutečně cynická a krutá.
Do její rodiny a její osobní blízkosti je tajně nasazený federální agent Nick. On je chladný ,okouzlující, bystrý a jeho život se točí jen kolem jeho kariéry. Jeho úkol je jasný získat veškeré informace a hlavně dodavatelé drog.
Jejich sbližování je zprvu nevraživé a nedůvěřivé, ale Evelína v sobě roky nosí rány, které nevyléčila takže Nikova přítomnost jí pomalu nutí cítit i něco jiného než krutost. A federální agent dokáže kvůli takové ženě obětovat svoji kariéru?
Já si knížku nesmírně užila opravdu to bylo pouštní tornádo ale i vzplanutí vášně.
Za mě nejlepší ze všech dílů!!!!


DreamerX9
včera 2 z 5

Jakoby někdo mocného vládce obrátil vzhůru nohama Nicméně jak autorka sama píše nejedná se o fantasy retelling ale pouze inspiraci. Postavit této knihy byli ačkoliv klišé tak dobře napsané Možná nejlépe ze všech tří knih ale dějově se mi kniha zdála mnohem slabší oproti třeba druhému dílu, zajímavé prostředí a i když předvídatelný tak dobrý konec.

Holubka
06.09.2024 5 z 5

Za mě teda nejlepší díl série. Jak Evelina, tak Nick byli skvělí a ta jejich chemie mě naprosto dostala. Na třetí díl jsem byla hodně zvědavá a naprosto splnil má očekávání. Bylo to drsný a hlavně hodně žhavý. A co hlavně miluju na týhle sérii jsou ty přeslazený epilogy. Vůbec k příběhu nesedí, ale má romantická duše je naprosto žere.

Autorovy další knížky

2023  76%Lapeni
2024  81%Zjizveni
2024  81%Zmámeni
Skrýt reklamy