Všechny cesty vedou k tobě přehled

Všechny cesty vedou k tobě
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544869/bmid_vsechny-cesty-vedou-k-tobe.jpg 5 240 240

Pravá láska nikdy nezabloudí. Skvěle hodnocená romance od královny slow burn. Ztráta milovaných lidí je vždy těžká a Aurora ví, že návrat na místo, které kdysi nazývala domovem, bude náročný. Po rozchodu s dlouholetým přítelem ale doufá, že pobyt v zapadlém horském městečku dokáže vyléčit její zlomené srdce. A setkání s jejím domácím, který bydlí naproti, by hojení mohlo urychlit… Jenže nevrlý Tobias Rhodes nedůvěřuje cizím lidem a od Aurory si drží odstup. Ta se ale jeho chováním nedá odradit. Může pomalu pěstované přátelství přerůst v lásku, jaká vykvete jen jednou za život?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fragment (ČR)

All Rhodes Lead Here, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechny cesty vedou k tobě. Přihlašte se a napište ho.

anovy64
včera 4.5 z 5

Kniha se mi celkem líbila, i když je děj předvídatelný a v podstatě se nic zvláštního neděje, bylo fajn mít při čtení úplně vypnutou hlavu. Je to romantický příběh, ale nečekejte žádné pikantnosti. Vývoj vztahu mezi Rhodesem a Aurorou byl velmi pomalý, ale celkem zajímavý. I když zpočátku vypadal Rhodes jako velký morous, ve skutečnosti to byl láskyplný člověk. Co mi trochu ale vadilo, bylo chování Aurory, která byla vylíčena jako nepraktická a neschopná naivka, kterou hned všechno rozplakalo. Na druhou stranu však byla velice empatická, milá a obětavá. No a Amos mi byl zlatíčko.

snilek.holka
27.01.2025 5 z 5

Zapata mi opět ukázala, ze tohle její parketa. Prostě skvělý! Postavy super, chemie fungovala, humor typický pro Zapatu taky nechyběl. Nevím co víc dodat, protože tahle kniha mi naprosto sedla!

MAU256
24.01.2025 5 z 5

"Jsi moje. Stejně jako Am. Víc než kdy bude kdokoli jinej."
Po tváři se mi skutálela slza a Rhodes mi ji otřel. Přimhouřil oči.
"Jsi naše," zavrčel. "Už jsem ti to říkal, ne?" Pohladil mě po tváři a stiskl mezi prsty můj ušní lalůček. "Nechápu nikoho, kdo by tě nechal jen tak odejít. Já to rozhodně neudělám. Ani dneska, ani zítra, nikdy. Je ti to jasný?"

Opět krásná romantická knížka od Zapaty. Její knížky si nejde nezamilovat. Určitě mohu romantickým dušičkám jen doporučit, já si knížku neskutečně užila a díky za epilog ;-)...

Ti, co byli prokleti, Mělký hrob a další knižní novinky (46. týden)

10.11.2024

Tiché hlasy, Královský život a další knižní novinky (10. týden)

03.03.2024

Kniha Všechny cesty vedou k tobě v seznamech

v Mé knihovně202x