Všechny cesty vedou k tobě přehled

Všechny cesty vedou k tobě
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544869/bmid_vsechny-cesty-vedou-k-tobe.jpg 5 63 63

Pravá láska nikdy nezabloudí. Skvěle hodnocená romance od královny slow burn. Ztráta milovaných lidí je vždy těžká a Aurora ví, že návrat na místo, které kdysi nazývala domovem, bude náročný. Po rozchodu s dlouholetým přítelem ale doufá, že pobyt v zapadlém horském městečku dokáže vyléčit její zlomené srdce. A setkání s jejím domácím, který bydlí naproti, by hojení mohlo urychlit… Jenže nevrlý Tobias Rhodes nedůvěřuje cizím lidem a od Aurory si drží odstup. Ta se ale jeho chováním nedá odradit. Může pomalu pěstované přátelství přerůst v lásku, jaká vykvete jen jednou za život?... celý text

Toto vydání knihy ještě není v prodeji. Má být od 14.11.2024
Literatura světová Romány Pro ženy
Bude vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

All Rhodes Lead Here, 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechny cesty vedou k tobě. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (15)

Ivka14
18.08.2024 5 z 5

Tohle bylo víc, než jsem si přála! Byl to tak hřejivý atmosférický příběh, který jsem naprosto milovala!

Měla jsem ráda Auroru. Byla tak skutečná a tak obdivuhodná s tím, jak se postavila za sebe a jak odhodlaná a tak spolehlivá osoba je. Rhodes byl tak nevrlý miláček. Líbilo se mi, jak se o ni vždy staral. Milovala jsem Amose a jeho vztah s Aurorou, bylo to tak rozkošné a sladké. Byla jsem za ni tak šťastná, že si dokázala najít místo u lidí, kteří ji milují.

Takže máme perfektní prostředí, věkový rozdíl, silverfox, grumpy/sunshine trope, svobodný otec s nejsladším dítětem, malé městečko s milými přátelskými lidmi. Krásné čtení.

wielka
19.07.2024 3 z 5

Tak ja teda pojdem proti prudu... Zapatu mam rada, ale tento pribeh ma vobec nenadchol. Postavy mi boli sympaticke, aj vsetko okolo toho. Ale skratka 300 stran Aurorinych myslienok v ich-forme bolo na mna privela. Nevedela som sa dockat (toho predvidatelneho) konca a potom som si povedala 'konecne to mam za sebou'. Ovela viac ma bavil Dvojity zasah.


pip11
02.06.2024 5 z 5

Další krásný příběh, tentokrát z Pagosa Springs v Coloradu, kde žije sama autorka. Bylo to skvělé a hlavní postavy Ora, Amos a Rhodes jsou báječné…

všechny komentáře

Související novinky (1)

Tiché hlasy, Královský život a další knižní novinky (10. týden)

03.03.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Všechny cesty vedou k tobě v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených80x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených6x
v Knihotéce88x
v Chystám se číst74x
v Chci si koupit52x