Král přehled
Skye Warren
Mistrovská hra (Skye Warren) série
1. díl >
Nejvyšší sázka. Můj otec noc co noc hraje, čím dál víc propadá své závislosti a dluhům. Když narazí na dno, vsadí to poslední, co mu zbývá – svou dceru. Jsem jeho sázka v nelegální pokerové hře. Po sametem potaženém stole krouží tolik nebezpečí, ale já se chvěju jen z jediného muže. Princezna z přívěsu a syn krále podsvětí. Nepatříme k sobě, ale jsme zapletení do zvrácené hry. Podívá se na mě s temným příslibem v očích. A když vyloží karty, vím, že jsem prohrála víc než jen svoje tělo. Prohrála jsem úplně všechno. Příběh Damona a Penny je temný a syrový. Každý po svém bojuje s děsivou minulostí a velkým věkovým rozdílem. Král je první kniha v duologii Masterpiece – příběh o riskování srdce a nalezení sebe sama. Jedná se o nový příběh ze světa trilogie bestsellerů USA Today (Koncovka), který je možné číst samostatně.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Král. Přihlašte se a napište ho.
Pokud jste stejně jako já četli autorčinu sérii Koncovka ocitnete se v námi dobře známém prostředí - dokonce se dějově dostaneme i do třetího dílu série koncovka - ale z pohledů jiných postav!
Příběh Damona a Penny - původně jsem hned po půjčení knížky v knihovně nahlédla dovnitř a měla jasno, že tohle se mi teda líbit nebude - a nemohla jsem se více plést! Za mě je tato série a příběh Damona a Penny mnohem lepší než předchozí série!
Penny a Damon jsou spojeni stejným člověkem, poznávají se coby děti a jejich příběh pokračuje dál. Na pozadí bídy, chudoby, násilí a geniality.
Obě hlavní postavy mi byli sympatické! Akorát za mě velké mínus - proč je Penny tolik let, kolik jí je?! To jediné mi vadilo.
Líbila se mi linka mezi hlavními postavami, ale i vnitřní monology a rozpoložení Penny. Daleko lépe jsem pochopila prostředí, ve kterém Damon žije.
Sluneční král, Ursulina a další knižní novinky (28. týden)
07.07.2024
Kniha Král v seznamech
Nebylo to špatné, ale první serie s Gabrielem Millerem a Avery se mi líbila více. Naštěstí i v této serii je o nich zmínka.
No nezbývá, než číst pokračování.