Věž přehled

Věž
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/510508/bmid_vez-N1y-510508.jpg 3 213 213

Koncovka série

< 3. díl

V té slonovinové věži, kterou pro mě Gabriel Miller vystavěl, jsem v bezpečí. Alespoň on to tvrdí. Nic mi tu neschází. Hlídá mě ta nejlepší ochranka, jaká se dá za peníze koupit. Tam venku číhají na každém kroku nepřátelé, připraveni zaútočit. Celá nepřátelská armáda, před kterou mě chrání tyhle tlusté zdi. Jenomže jakýsi zvířecí instinkt mě varuje, že nebezpečí číhá ještě mnohem blíž. Možná přímo uvnitř těch zdí. Už je tady. Na dosah. Slyším ho ve snech, jenomže jsou to skutečně sny? Není to skutečnost? Je Gabriel Miller skutečně můj ochránce? Nebo můj největší nepřítel? Je tenhle dům nedobytná pevnost, nebo klec? Nebylo by bezpečnější odsud utéct, dokud to jde? Jenomže já nemám kam jít, nemám nikoho, komu bych mohla věřit. Jsem lapená v pasti věže, ze které není úniku. Před minulostí, odhodlanou získat svou kořist, není úniku.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Red
Originální název:

The Castle , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Věž. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (46)

Lovana
31.05.2024 3 z 5

Třetí díl série a u této série jsem ráda, že byl poslední. Bohužel tato série mi nesedla již od prvního dílu, celkem mě bavil druhý díl, ale tento třetí jsem už dočítala vlastně abych věděla, jak to celé dopadne. Každopádně si myslím, že tato série nemusela být natahovaná do tří dílů, v tomto dílu se téměř nic nedělo. A když už se něco dělo, tak mi z toho bylo místy až zle. Na to jak se v knize celou dobu vlastně nic nedělo, tak když se konečně dít začalo, tak to bylo vyřešeno během asi dvou stran, v této části to ještě mohl autorka vylepšit, ale bohužel se nestalo.
Opět i v tomto díle se ve velkém množství objevuje oslovení malá panno, které mi lezlo na nervy už v předchozím díle a některá podobná nevhodná označení.
U této série můžu jít bohužel jen to, že jsem ráda, že ji mám konečně za sebou. Ani jeden z dílů mě příliš nebavil a spousta věcí mi vadila. Zároveň jsem si jistá, že ve mně kniha žádnou trvalejší stopu nezanechá a za nedlouho už nebudu pořádně vědět, o čem série byla, asi jediné, co mi utkví v paměti bude to, že hráli hodně často šachy ...

Hodnocení 2,5*/5*

MoniMonika
11.05.2024 5 z 5

"Věž" od Skye Warren je nezapomenutelným závěrem vášnivé trilogie, který vtáhne čtenáře do hlubin emocí a temnoty. S každým slovem autorčina pera se rozpaluje plamen touhy a nečekaných zvratů, které udržují napětí až do poslední stránky.

Hlavní postavy, Avery a Gabriel, jsou zde nejen prostřednictvím slov, ale v díle jsou zhmotněny s rozjitřenými emocemi a složitými vztahy. Jejich souboj se světem kolem sebe i se sebou samými představuje cestu plnou strasti a vášně, která čtenáře pohltí a nechá ho dechnout až do samého konce.

"Věž" není jen knihou, je to dobrodružství do nitra lidské duše, kde se míchají temné touhy a bolesti, vášeň a trápení. Každá stránka je jako tah na šachovnici, který vás posunuje k dramatickému finále, ať už jste připraveni na to, co se za ním skrývá, či nikoliv.


JustVea
09.05.2024 4 z 5

Po prvním a druhém díle jsem k tomuto přicházela se značnými obavami. Říkala jsem si, že tento díl rozhodne. A bylo tomu tak. Celá série se nedá zařadit mezi nejlepší tohoto žánru a je pravda, že je příběh místy příšerně natáhnutý a místy příliš prázdný. Ovšem u třetího dílu jsem se utvrdila v tom, že jako oddechovka je to vlastně super.
Příběh spěl ke svému konci. Pár zajímavých zvratů, které okořenily příběh. Ovšem byla tu i pasáž, kterou jsem vůbec nepochopila. Nakonec vše dospělo ke svému konci.
Jak jsem již zmínila. Není to nic dokonalého, ale jako oddechovka dostatečné.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Zrádci krve, Věž a další knižní novinky (22. týden)

28.05.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Věž v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených288x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených5x
v Knihotéce173x
v Chystám se číst82x
v Chci si koupit25x
v dalších seznamech6x

Autorovy další knížky

Skye Warren
americká
2022  78%Pěšec
2022  78%Jezdec
2023  68%Věž
2024  %Král