Moje drahá nevěsta přehled

Moje drahá nevěsta
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541747/bmid_moje-draha-nevesta.jpg 4 205 205

Když se dvě zraněné duše potkají, jejich život už nikdy nebude stejný! Za normálních okolností není Emmaline Darlingová zlodějkou aut. Je to jen obyčejná dívka, která vede knihkupectví a zbožňuje kočky. Když však uvízne v poušti a potřebuje se dostat pryč od svého nebezpečného bývalého přítele, zvolí jedinou možnost: ukradne klíčky od Lamborghini slavného fotbalisty a ujede. Život fotbalové hvězdy Grahama Harlana připomíná chaos. Nejdřív dostal na hřišti ránu, po které málem zemřel, a teď slíbil bratrovi, že se ožení, aby si zajistil rodinné dědictví. Problém je, že se s nikým nestýká. Pak mu záhadná žena ukradne auto. Se svou obvyklou tvrdohlavostí ji vystopuje až na Manhattan a dá jí ultimátum: buď si ho vezme, nebo na ni podá žalobu. Její volba je jasná, jenže ani jeden z nich nečeká vášeň, která mezi nimi vzplane. Když se blíží konec jejich dohody, je Graham postaven před rozhodnutí: bude riskovat lásku, nebo svou osudovou ženu nechá navždy odejít?... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Baronet

My Darling Bride, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moje drahá nevěsta. Přihlašte se a napište ho.

Lofda
13.12.2024 4.5 z 5

Moc příjemná oddychovka. Když o tom tak přemýšlím, celý příběh není nic originálního, ale všechny ty vedlejší postavy tam tak skvěle sedly, že se tím celý příběh zvedl o zkoušek výš. Autorka tohle umí, pohodové, hezky zpracované. A k tomu zasazené z velké části do knihkupectví.. Co víc si přát? Co třeba příběh Jane a Jaspera?

alnovka82
25.11.2024 3.5 z 5

Od knihy jsem čekala trochu víc. Začátek v poušti mě celkem navnadil, ale pak se dostavilo zklamání.
Příběh je čtivý, ale nijak zvlášť zajímavý. Postavy byly celkem sympatické, ale ani jeden mi nijak nepřirostl k srdci.
Dávám 3,5* a asi už se k této knize víckrát nevrátím.

moma08
17.11.2024 4 z 5

Taková romantická jednohubka.
Už jsem četla x příběhů o domluveném sňatku, takže žádné překvapení, jak to všechno vlastně dopadne se nekonalo.
Kniha se četla příjemně, byla krátká a hlavní postavy byly fajn.

10 nejprodávanějších eknih (říjen)

11.11.2024

10 nejčtenějších knih (říjen)

15.10.2024

10 nejprodávanějších eknih (září)

11.10.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Moje drahá nevěsta v seznamech