Princezna a hráč přehled
Ilsa Madden-Mills
Strangers in Love série
< 2. díl
Maškarní ples svede dohromady hráče NFL a chudobnou princeznu v této chytré a sexy romanci od autorky bestsellerů Wall Street Journal Ilsy Madden-Millsové. Rozvážná Francesca Laneová by si nikdy nepomyslela, že jednoho dne zruší svou vlastní svatbu. Ale když ji snoubenec zradí, oblékne si svatební šaty a odejde od oltáře rovnou na maškarní ples - do exkluzivního lifestylového klubu. Tam se setkává s pro ni neznámou hvězdou NFL Tuckem Averym, který je převlečený za prince a ukrývá se za maskou - přišel tam oslavit své narozeniny. Na jednu noc se Francesca a Tuck oddávají hříšnému inkognito románku. Žádná jména. Žádné závazky. A masky se nesundávají. Francesca si naneštěstí rychle uvědomí, že její maskovaný princ je tím bohatým sportovcem, který bydlí v podkrovním bytě jejího činžovního domu. Mezi jeho záliby patří večírky a supermodelky – tak to alespoň tvrdí bulvár. Zaplést se s povrchním blbečkem je ta poslední věc, kterou teď Francesca potřebuje, a tak dělá vše pro to, aby ji Tuck nepoznal (ne že by byla jeho typ). Jenže osud má v rukávu malý trik... znaménko plus na těhotenském testu. Dokáže utrápený princ přijmout lásku, nebo svou princeznu navždy zavrhne?... celý text
Literatura světová Pro ženy
Vydáno: 2023 , BaronetOriginální název:
Princess and the Player, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Princezna a hráč. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER)
Není to tak úplně maškarní ples, ale tématický večer v... jak to nazvat... erotickém klubu. Francesca tam nemíří rovnou od oltáře, svého, teď již bývalého, snoubence přistihla s jinou už před nějakou dobou.
Šéf ji vyhodí, protože ta "jiná" je manažerka a navíc jeho neteř. Zjistí, že jejím partnerem při vášnivé maskované noci byl hráč amerického fotbalu a navrch s ním otěhotněla. Neplánuje mu to říct.
Jenže i Tuck si umí dát dvě a dvě dohromady, začnou se vídat a Franceska je zamilovaná. Už je v pátém měsíci a protože to na ní není vidět a je srab, pořád ještě mu to neřekla...
Samozřejmě to dopadne všechno dobře. Je to hezké, zábavné a skvěle se to čte. Líbilo se mi to víc, než minulý díl.
Jediné, co mi vrtá hlavou je ten její přívěšek - jak velká musela být sakra ta kresba jejich domu, když na ní byly i detaily něčeho tak malého?
10 nejprodávanějších eknih (září)
10.10.2023
Do ráje, Království obávaných a další knižní novinky (35. týden)
27.08.2023
Kniha Princezna a hráč v seznamech
2021 | Ty nejsi můj Romeo |
2021 | Ty nejsi moje spřízněná duše |
2023 | Drahá Avo |
2023 | Kráska a hráč |
2023 | Princezna a hráč |
Tak tato knížka šla u nás v knihovně z ruky do ruky, ženské si ji s tajemným úsměvem předávaly, tak jsem ji musela zkusit také i když tento žánr nečtu . A bavila jsem se.
Takže Princezna není žádná princezna ale chudý sirotek jak jinak a Hráč je slavný fotbalista a děj je plný žhavého sexu a toho věčného má mě rád nemá mě rád, štastný konec a zvonec . Je to super oddechové čtení a doporučuju dál-